Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 apr 2017 - Anul XXII, nr. 77 (6493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Faza naţională a concursului pentru preşcolari „Penelul fermecat”, vineri, la Muzeul Bucovinei

Joi, 6 Aprilie 2017 (10:02:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările calificate la faza naţională a Concursului Naţional  de Creaţie plastică  pentru preşcolari „Penelul Fermecat”, reunite sub genericul ,,Frumuseţi din ţara noastră”, vor fi expuse vineri, la Muzeul Bucovinei, de la ora 12.00.

Expoziţia cuprinde 224 lucrări ale preşcolarilor cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, din grupele mijlocii şi mari, structurate în patru secţiuni: desen/pictură – 133 de lucrări, grafică - 20 lucrări, modelaj - 55 lucrări, mozaic - 16 lucrări.

Juriul a acordat 224 de premii din care patru Mari Premii, câte unul pentru fiecare secţiune, 181 premii I şi 39 premii speciale, pe secţiuni şi pe grupe de vârstă.

Marele Premiu ,,Penelul fermecat” la secţiunea desen/pictură a fost obţinut de preşcolarul Rareş Gorbănescu, de la Grădiniţa cu Program Prelungit a Colegiului Naţional ,,Mihai Eminescu” Suceava, îndrumat de prof. Violeta Mazureac, cu lucrarea cu tema ,,România de vis”.

Marele premiu „Penelul fermecat”, la secţiunea grafică, s-a acordat preşcolarului Adelina Marcu, cu lucrarea intitulată ,,Sunt o mândră româncuţă”, de la GPN „Țăndărică” Suceava, sub îndrumarea prof. Antoaneta Botez.

Marele premiu ,,Micul maestru”, la secţiunea modelaj, a fost obţinut de   Ecaterina Maria Obreja, de la GPP „1-2-3”, îndrumată prof. Doruţa Mihaela Obreja.

Marele premiu ,,Măiestrie şi copilărie”, la secţiunea mozaic, a fost adjudecat de Matei Țugui, de la GPN ,,Sfânta Treime” Rădăuţi, cu lucrarea ,,Cu tata în drumeţie”, realizată sub îndrumarea prof. Maria Cucu.

Marile premii au fost acordate pentru fiecare secţiune în conformitate cu regulamentul concursului, de către juriul format din profesorii: Camelia Rusu Sadovei, Raluca Schipor, Iulian Asimionesei, de la Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava şi Oana Hrişcă de la Facultatea de Știinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii ,,Ștefan cel Mare”.

Concursul a fost iniţiat de Inspectoratul Şcolar Suceava, prof. Daniela Răileanu, şi se derulează în parteneriat cu: Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional a judeţului Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici - filiala Suceava, Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu" Suceava, Facultatea de Știinţe ale Educaţiei şi este organizat de cadrele didactice de la: Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Gulliver’’ Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit ,,1-2-3” Suceava şi Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Faza naţională a concursului pentru preşcolari „Penelul fermecat”, vineri, la Muzeul Bucovinei.
 Vizualizări articol: 956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Faza naţională a concursului pentru preşcolari „Penelul fermecat”, vineri, la Muzeul Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei