Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 apr 2017 - Anul XXII, nr. 77 (6493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri de prevenţie

„Cocoaşe” montate în Dumbrăveni la o trecere de pietoni pe care au fost accidentaţi mai mulţi elevi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a montat „cocoaşe” în Dumbrăveni, în zona unei treceri de pietoni de pe DN 29, în faţa Liceului Tehnologic, unde au fost accidentaţi mai mulţi pietoni. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Suceava a anunţat în cursul zilei de ieri că în condiţiile în care în zona respectivă au fost înregistrate multe accidente, Direcţia Regională de Drumuri a luat mai multe măsuri pentru asigurarea siguranţei circulaţiei, printre acestea fiind şi montarea a două limitatoare de viteză pe toată lăţimea carosabilului.

În aceeaşi zonă au fost suplimentate şi semnalizările verticale existente, prin amplasarea a două indicatoare rutiere „Panou copii şi limitare de viteză la 30 hm/h”, cu inscripţia „frecvent accidente”. Într-o informare a ATOP Suceava, care prezintă informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean, se arată că tot pentru prevenirea accidentelor rutiere, Poliţiei din Salcea i-a fost repartizat un aparat radar care este folosit în permanenţă pe toată porţiunea DN 29 din acest oraş şi din comuna Dumbrăveni.

De precizat că în cursul anului trecut, pe porţiunea DN 29 care traversează judeţul Suceava s-au produs 35 de accidente rutiere, din care 14 grave, soldate cu decesul a şapte persoane, nouă răniţi grav şi 34 răniţi uşor. În Dumbrăveni, pe drumul naţional şi drumurile judeţene care traversează comuna au fost înregistrate anul trecut 26 de accidente cu victime, care şapte grave, cu patru persoane decedate, cinci rănite grav şi 33 rănite uşor. Poliţia Suceava a mai precizat că în primele trei luni ale anului 2017, pe DN 29 au avut loc trei accidente rutiere uşoare, în urma cărora nouă persoane au fost rănite uşor. Tot anul acesta, numai în Dumbrăveni s-au înregistrat şase accidente rutiere cu victime, din care două grave, ambele pe drumuri judeţene, soldate cu o persoană decedată, două rănite grav şi nouă rănite uşor. În analiza transmisă ATOP de către Poliţia Suceava se arată că în urma măsurilor luate de poliţişti şi a acţiunilor preventive, în primele trei luni ale acestui an pe DN 29, în judeţul Suceava, nu a avut loc nici un accident rutier grav. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Cocoaşe” montate în Dumbrăveni la o trecere de pietoni pe care au fost accidentaţi mai mulţi elevi.
 Vizualizări articol: 3156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Cocoaşe” montate în Dumbrăveni la o trecere de pietoni pe care au fost accidentaţi mai mulţi elevi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei