Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 sep 2016 - Anul XXI, nr. 227 (6340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiune preventivă a poliţiştilor în autobuzele din municipiul Suceava

Miercuri, 28 Septembrie 2016 (12:28:52)
,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii 2016” a programat în a treia zi de desfăşurare acţiuni de prevenire a infracţionalităţii patrimoniului. La nivelul întregului judeţ, poliţiştii au desfăşurat activităţi de informare şi responsabilizare, grupul ţintă principal fiind persoanele vârstnice şi cele care trăiesc în case izolate. Cetăţenii au fost instruiţi cum să prevină diversele forme de înşelăciune, dar şi furturile, în special cele prin împrietenire.Peste 3.000 de materiale preventive au fost distribuite, fiind promovate recomandări preventive, dar şi soluţii tehnice de securizare a locuinţelor.La nivelul IPJ Suceava, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii a lansat campania ,,Sunt informat – Nu pot fi înşelat!”. Campania se derulează până la finalul anului 2016 şi are ca scop reducerea gradului de victimizare în ceea ce priveşte diversele tipuri de înşelăciuni judiciare.O primă activitate de impact a fost realizată de poliţiştii de prevenire şi poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava.Peste 20 de poliţişti ,,au luat cu asalt”, între orele 09.00-12.00, autobuzele de pe rutele din municipiul Suceava. Echipe de poliţişti au urcat în autobuze şi au purtat discuţii cu cetăţenii, distribuind, totodată, materiale preventive. Poliţiştii au aflat de la cetăţeni probleme cu care aceştia se confruntă, legate de siguranţa personală şi patrimonială, şi au încercat împreună să găsească soluţii pentru a fi mai responsabili şi a face front comun împotriva hoţilor şi escrocilor.Pentru siguranţa locuinţei dumneavoastră, poliţiştii vă recomandă: Nu depozitaţi obiectele de valoare în casele în construcţie şi nu păstraţi în casă sume mari de bani.Asiguraţi locuinţa cu sistemele de închidere atunci când părăsiţi imobilul dar chiar şi atunci când sunteţi acasă.Închideţi uşile, balcoanele şi ferestrele şi montaţi sisteme tehnice de securitate.Nu lăsaţi cheia în locaţii improprii – sub preş, în haine în cuiere exterioare etc.Nu păstraţi în casă sume mari de bani sau alte valori şi nu discutaţi cu persoane necunoscute privitor la bunurile deţinute în imobile.Totodată, poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordaţi prin ,,metoda accidentul” şi să nu dea curs unor astfel de solicitări.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune preventivă a poliţiştilor în autobuzele din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 4934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Acţiune preventivă a poliţiştilor în autobuzele din municipiul Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei