Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 sep 2015 - Anul XX, nr. 203 (6015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prins în timp ce căra un televizor furat din Iţcani

Miercuri, 2 Septembrie 2015 (14:36:30)
Miercuri, în jurul orei 06.30, un echipaj de jandarmerie a observat, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, un bărbat care se deplasa grăbit şi care avea asupra sa un televizor.Fiind întrebat cu privire la provenienţa televizorului, bărbatul a declarat că îi aparţine şi că îl duce la un atelier specializat pentru a-l repara. Comportamentul persoanei în cauză a părut suspect jandarmilor, drept pentru care aceasta a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, unde s-a constatat că dispozitivul este funcţional şi au fost demarate verificări în vederea stabilirii provenienţei bunului.În urma cercetărilor, a rezultat faptul că, în jurul orei 03.30, H. Romeo, în vârstă de 42 de ani, din comuna Mihăileni, judeţul Botoşani, a pătruns în curtea unei locuinţe din cartierul Iţcani al municipiului Suceava cu intenţia de a sustrage bunuri. După ce a căutat produse de valoare într-un garaj, a intrat în veranda imobilului, de unde a luat un televizor LCD care era montat pe perete. Ulterior, bărbatul a părăsit incinta, a ascuns televizorul într-o zonă cu vegetaţie bogată şi a petrecut câteva ore într-un local. În jurul orei 06.00, a luat televizorul şi s-a îndreptat spre zona centrală a municipiului Suceava, cu intenţia de a identifica un potenţial cumpărător.„Televizorul a fost restituit proprietarului, iar persoana în cauză a fost predată Poliţiei municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor”, se precizează în comunicatul jandarmilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins în timp ce căra un televizor furat din Iţcani.
 Vizualizări articol: 2104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prins în timp ce căra un televizor furat din Iţcani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei