Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 sep 2015 - Anul XX, nr. 203 (6015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


În general, ne merge bine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele acestea trăim sub imperiul meciului cu Ungaria, căruia i s-a dat, ca de obicei, o amploare extrasportivă. Deşi nu contează dacă pierdem ori nu, fiindcă oricum ne vom califica, cică a pleca neînvinşi de la Budapesta înseamnă mult în context istoric. Din fericire, constatăm uşuraţi că generalul Tata Puiu, aşa cum e el, cam bigot, nici nu se compară cu capsomanul Piţurcă. Să-i fi răspuns un jucător în presă aşa cum a făcut-o Budescu, păi puteţi fi siguri că nu mai pupa respectivul convocare câte zile avea domnul Piţi ca selecţioner. Şi a mai făcut ceva Tata Puiu, care i-a crescut acţiunile: nu l-a mai convocat pe Tănase! Toată lumea ştie că în China te duci după bani, pe final de carieră, aşa că era ciudat să mai creadă cineva că naţionala stă în Tănase. Iarăşi corect, întrucât n-a jucat deloc până acum în noul sezon, nici Marica n-a fost convocat. Să faci alegerile astea, ca selecţioner, în condiţiile de sărăcie lucie a ofertei de stranieri, înseamnă curaj, nu glumă. Dar, pe de altă parte, şi logică. Să fim drepţi, nici situaţia lui Sânmărtean nu e mult diferită de a lui Tănase, însă măcar despre acesta ne mai parvin veşti încurajatoare, contează cu adevărat în jocul şi în rezultatele echipei. Mai multe despre cum stau lucrurile la naţională înainte de această partidă, în avancronica de vineri.

Până atunci, câteva vorbe despre ultimul turneu de Grand Slam, care a început săptămâna asta în SUA. La simplu masculin, nimic-nimic. La ora primului tur, singurul nostru jucător care a contat în ultimul deceniu, Hănescu, se afla într-o benzinărie din Bucureşti. Iar după el, deşertul. La dublu masculin e altceva, Tecău şi Mergea încearcă să dea lovitura, fiecare pe partea lui. La simplu fete, la ora la care scriu, doar Simona Halep a trecut de turul întâi, în timp ce Irina Begu era într-o situaţie tipică la feminin, 1-6, 6-0 şi trăgea tare în decisiv, iar Andreea Mitu şi Alexandra Dulgheru trăseseră deja obloanele peste această ediţie. Monica Niculescu urma să joace la miezul nopţii, sper ca slice-urile ei să-şi fi făcut treaba. În fine, la dublu fete avem câteva combinaţii, dar niciuna cu alte pretenţii în afara obţinerii premiilor în bani. Cât despre cuplul de la dublu mixt, Tecău-Halep, acesta poate fi începutul unei frumoase prietenii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În general, ne merge bine.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
În general, ne merge bine5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei