Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2015 - Anul XX, nr. 172 (5984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendiu puternic izbucnit la un depozit de furaje

Marţi, 28 Iulie 2015 (11:03:10)
Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Frătăuţii Noi şi Frătăuţii Vechi, au intervenit luni cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, ce aparţine lui Marius I., din satul Costişa, comuna Frătăuţii Noi. Incendiul a fost anunţat la 112 în jurul orei 17.00.La sosirea echipajelor, ardea violent clădirea din zidărie a depozitului de furaje, existând pericolul de propagare la clădirea de birouri, depozitul de cereale, o magazie şi o strungărie.Incendiul a fost lichidat la ora 22:15.Au ars depozitul de furaje pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, circa 1.200 de baloţi de fân şi trei tone de grâu furajer. Flăcările au mai afectat un compresor de aer, o betonieră, un generator, precum şi pereţii de legătură dintre depozitul de furaje şi cel de cereale.„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice sau fizice”, se precizează în comunicatul poliţiei.Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat clădirea de birouri, depozitul de cereale şi circa 110 tone de grâu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu puternic izbucnit la un depozit de furaje.
 Vizualizări articol: 1830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu puternic izbucnit la un depozit de furaje0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale fierte-n bostan, în gura sobei Nu că-s moldoveancă ("pe trei sferturi", ca să nu fac nedreptate "sfertului" meu de rucăreancă - bunicii dinspre tată, adică), dar zic aşa: bucate mai gustoase ca-n Moldova smântânii şi-a plăcintelor n-ai să găseşti... Citeşte