Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2015 - Anul XX, nr. 172 (5984)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Frâna de mână sau palinca?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, pe Hungaroring, a avut loc o nouă etapă de Formula 1, o competiţie în care de-a lungul anilor am avut câţiva favoriţi: Ayrton Senna, Nigel Mansell, Schumacher. De câţiva ani buni, ţin cu Lewis Hamilton, fiindcă are şi el doza aia de nebunie (din fericire, suficient de bine controlată, în general) care îi deosebeşte pe marii campioni de restul sportivilor. Dacă ar fi să pun în balanţă bucuriile şi suferinţele pe care Hami mi le-a adus în timp, categoric ies pe minus. Ţin minte cum timp de vreo două sezoane nu se mai alegea nimic: cursă după cursă, doar incidente tehnice, starturi ratate, ieşiri în decor. Frustrare totală, şi la el, şi la mine. Anul trecut, în sfârşit, revenire la normalitate, ba şi ceva pe deasupra: câteva curse cu plecare de pe ultimul loc sau de pe linia boxelor, în care Hami mânca nori şi ajungea pe podium sau chiar câştiga. Iar anul acesta, în care e limpede ca lumina zilei că între Mercedes-ul lui şi al lui Rosberg şi toate celelalte maşini e o diferenţă colosală, cam ca între Ferrari şi celelalte pe vremea supremaţiei lui Schumi, orice cursă care nu-l are pe Hami în pole position şi care se încheie fără el pe locul 1 pare o anomalie. La Budapesta, totul era în grafic: Hami în pole position, vremea bună, maşina în ordine. Numai că la start, până la prima curbă, era deja pe locul 4!... de parcă uitase frâna de mână trasă! După vreo două tururi, direct pe locul 10, că mai ieşise şi prin pietriş, şi pe iarbă. A recuperat nebuneşte, de-a ajuns pe 4, iar când să urce pe 3, iată-l pe locul...12! Cu tot cu o penalizare. Mai erau, parcă, 17 tururi din 69, când iar a luat-o din loc: pe 10, pe 7, 5, în final pe 4, după încă un recital la limita psihiatriei. Culmea e că diferenţa între el şi Rosberg, la general, a crescut, fiindcă şi ăsta a făcut o pană când mai erau vreo 4 tururi şi când el era pe 2, aşa că a terminat pe 8. Ştiţi ce cred? Că, înainte de cursă, consumul de palincă e dăunător!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frâna de mână sau palinca?.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frâna de mână sau palinca?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sarmale fierte-n bostan, în gura sobei Nu că-s moldoveancă ("pe trei sferturi", ca să nu fac nedreptate "sfertului" meu de rucăreancă - bunicii dinspre tată, adică), dar zic aşa: bucate mai gustoase ca-n Moldova smântânii şi-a plăcintelor n-ai să găseşti... Citeşte