Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 nov 2014 - Anul XIX, nr. 275 (5784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Linia 2 a traseului TPL prin municipiul Suceava va fi modificată pentru 2 săptămâni

Marţi, 25 Noiembrie 2014 (13:55:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Autobuzele societăţii de transport în comun din municipiul Suceava, care circulă pe linia 2, vor avea un traseu modificat temporar, pentru o perioadă de aproape două săptămâni.Începând de miercuri, până în prima decadă a lunii decembrie, acestea nu vor mai circula pe strada Gheorghe Doja, unde se execută lucrări de racordare a caselor din zonă la noile conducte de apă şi canalizare, ci vor circula direct între Gara Burdujeni şi staţia Orizont.Astfel, atunci când se îndreaptă spre Centru, plecând de la Gara Burdujeni, autobuzul nu mai pleacă din staţia de aşteptare amenajată în capătul străzii Jean Bart, care funcţionează şi ca dispecerat, ci din staţia situată în imediata apropiere, în faţa Gării.Mai exact, autobuzul, după ce ajunge în staţia din faţa Gării, coborând prin cartierul ANL, pe strada Putnei, nu mai virează la stânga, spre Jean Bart, ci merge drept înainte, pe strada Nicolae Iorga, pe sub pod, unde se îndreaptă spre staţia Orizont, după ce întoarce spre oraş, pe la sensul giratoriu.Practic, de la Gară, următoarea staţie de pe traseul liniei 2 este Orizont (partea cu staţia taxi), de acolo îndreptându-se spre oraş.La întoarcerea din oraş, când autobuzul ajunge la semaforul de la intersecţia Calea Unirii cu Mircea Damaschin, acesta va vira la stânga, la 90 de grade, pentru a opri într-o staţie temporară, în faţa bisericii situată vizavi de Orizont Plaza.De acolo, autobuzul va merge înspre Gară, cu 3 opriri intermediare (staţia 24 de ore, Ramiro şi cea de pe strada Putnei).Modificarea traseului liniei 2 intră în vigoare de miercuri, 26 noiembrie, până spre finele săptămânii viitoare, când constructorul, firma Pfeiffer, speră că va putea fi ridicată restricţia de circulaţie de pe strada Gheorghe Doja.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Linia 2 a traseului TPL prin municipiul Suceava va fi modificată pentru 2 săptămâni.
 Vizualizări articol: 3085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Linia 2 a traseului TPL prin municipiul Suceava va fi modificată pentru 2 săptămâni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 nov 2014, 15:19:05
Ati facut traseul autobuzului 2 asa de bine, incat faci 1 ora din Obcini pana la Gara Burdujeni, pierzand orice tren daca nu iesi cu cel putin 1,25 ore inainte. Cea mai proasta idee, sa treaca pe la Orizont, dupa care prin jumatate de Burdujeni si dupa aia in sfarsit la Gara.
Daca aveati putina minte, era foarte simplu de facut traseul. Urmatoarea statie dupa Shopping City la returul spre gara, sa fie chiar Gara Burdujeni, autobuzul coborand pe sub pasarela, dupa care urmatoarele statii sa fie Anl-urile, orizont ... si capatul de linie sa fie in Obcini.
Dar e prea greu pentru unii, mai bine mergem cu autobuzul incet si lent ca sa fim siguri ca pierdem trenul din gara.
2.   Nepăsare pentru clienții lor... trimis de
(26 nov 2014, 15:21:41
Ar fi frumos să fie anunțate aceste modificări de rute și prin niște afișe în stațiile de autobuz pe unde nu mai trece autobuzul. Azi dimineață oamenii au stat cate 20-30 de minute în stație la Moldova până și-au dat seama ca pe acolo nu va mai trece nici un autobuz. Avem abonamente și dimineața mergem la serviciu. Nu cei de la TPL ne plătesc penalizările în caz de întârziere!!!!!! Pentru ca suntem clienții lor ar trebui să aibă o mai mare grijă pentru informarea noastră.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei