Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2014 - Anul XIX, nr. 212 (5721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9695 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6078 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor: „Trebuie să demonstrăm clar că la Suceava se votează Victor Ponta”

Vineri, 12 Septembrie 2014 (20:37:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Social-democraţii suceveni au votat în unanimitate pentru candidatura liderului PSD, Victor Ponta, la preşedinţia României, la alegerile care vor avea loc în luna noiembrie a acestui an. Vineri după-amiaza a avut loc Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Suceava, la care au fost prezenţi 885 de delegaţi din toate organizaţiile locale din judeţ, aceştia votând pentru desemnarea lui Victor Ponta drept candidat al PSD pentru funcţia de preşedinte al României. Toţi cei aproape 900 de social-democraţi au participat apoi la Congresul Extraordinar al PSD, într-un sistem de videoconferinţă, alături de membri ai acestui partid din toate organizaţiile judeţene din ţară. La şedinţa de vineri a social-democraţilor suceveni au fost prezenţi parlamentari ai PSD Suceava, precum şi lideri suceveni ai PC, UDMR, UNPR şi PP-DD. În discursul susţinut în faţa delegaţilor de la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Suceava, liderul organizaţiei, Cătălin Nechifor, a precizat că aceste alegeri prezindenţiale reprezintă momentul în care România trebuie să spună „un hotărât pentru Victor Ponta”. „Trebuie să demonstrăm clar că la Suceava se votează Victor Ponta, că Suceava clar îşi doreşte un preşedinte aplecat către nevoile românilor”, a spus preşedintele PSD Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Trebuie să demonstrăm clar că la Suceava se votează Victor Ponta”.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Nechifor: „Trebuie să demonstrăm clar că la Suceava se votează Victor Ponta”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Căutati-ma pe centura Sucevei trimis de
(13 sep 2014, 00:33:50
Da, il votez . Căutati-ma pe centura Sucevei. Care centura? Care Ponta?
1.1  RE: Căutati-ma pe centura Sucevei trimis de
(13 sep 2014, 06:03:53
Intrebarea cu centura trebuie adresata marilor oameni de partid si de stat boc si flutur.
1.2  RE: Căutati-ma pe centura Sucevei trimis de
(13 sep 2014, 10:29:33
Eh, tocmai în "cestiunea" asta constă diferenţa, ICONN, între oamenii menţionaţi de tine şi Ponta cu Nechifor şi ai lui!
Că pe timpul lui Boc şi Flutur lucrările la şoseaua de centură au mers înainte şi pe timp de criză, iar acestea au încetat imediat ce acei oameni au plecat şi au venit Ponta cu Nechifor...
"Vorbesc" în cunoştinţă de cauză, cu dovezi, fotografii de pe toată porţiunea şoselei de centură.
Nu mai vorbim nici de lucrările la Aeroportul Salcea, pentru care erau deja banii europeni aprobaţi, inclusiv de la Guvernul României cât timp a fost Boc, spre deosebire de cel din Iaşi, unde nu aveau încă nimic în 2013 şi au început numai cu banii aprobaţi de Guvernul Ponta, au tras tare şi au inaugurat noua pistă înaintea celui de la Salcea, unde lucrările vor fi tergiversate şi amânate pe la anul!
Deci de ce le-am da votul nostru acestei echipe "lucrative" şi "eficiente" pentru bunul mers al zonei noastre?
În definitiv şi în final asta contează: ai reuşit sau nu, să realizezi ceva concret pentru cei care te-au ales? Sau numai vorbele sunt de tine?
2.   Comentariu trimis de
(13 sep 2014, 09:26:52
Victor Ponta trebuie sa fie presedinte deoarece tine la romani, nu le-a taiat pensiile si salariile, nu s-a adresat nimanui cu apelativul "tiganca imputita", indeplineste conditiiile din Constitutia Romaniei cerute unui presedinte si pot spune ca adus Romania pe harta lumii.
2.1  RE: Comentariu trimis de
(13 sep 2014, 11:23:03
Uite, datorita unor oameni ca tine cu mintea ingusta care pun botul la tot ce se arata pe ecrane... tara asta merge la vale! Voteazal pe Victor Viorel si mai vorbim peste cativa ani!
2.2  RE: Comentariu trimis de
(13 sep 2014, 12:46:45
@CATAAA_76 Dar noi cei care n-avem mintea ingusta cu ce suntem vinovati sa suportam acesti cativa ani ??? Cum spunea Voda Lapusneanu ? "Multi dar prosti, prosti dar multi" Cam asta e crudul adevar despre cei cu mintea ingusta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei