Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2014 - Anul XIX, nr. 212 (5721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeie înşelată cu 700 de lei de un „valutist”, la Fălticeni

Vineri, 12 Septembrie 2014 (12:59:09)
Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată joi de Cristina P., de 34 de ani, din comuna Vultureşti, cu privire la faptul că în jurul orei 11.20 a fost înşelată cu 700 lei de o persoană necunoscută cu ocazia efectuării unui schimb valutar.Femeia s-a deplasat în Fălticeni pentru a-şi cumpăra mobilă de la un magazin din localitate. Întrucât avea asupra ei suma de 400 euro, în jurul orei 11.20 a mers în zona centrală a municipiului, pe str. Republicii, pe aleea pietonală, în căutarea unei casei de schimb valutar. În momentul în care a ajuns în faţa unei case de schimb valutar, femeia s-a arătat nemulţumită de cotaţia de schimb, întorcându-se spre o altă unitate de schimb valutar de pe str. Sucevei. La scurt timp, pe acest traseu femeia a fost abordată de un bărbat necunoscut care s-a oferit să-i schimbe mai repede şi mai convenabil valuta, conducând victima în spatele unui magazin, unde a efectuat tranzacţia. După o oră şi 40 de minute, când persoana vătămată a mers la magazinul de mobilă, a constatat că persoana necunoscută a înşelat-o cu suma de 700 lei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.„Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordate de persoane necunoscute care solicită să efectueze activităţi de schimb valutar. Poliţiştii recomandă efectuarea de schimburi valutare doar la bănci şi case de schimb valutar, după consultarea atentă a cursurilor şi comisioanelor afişate”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie înşelată cu 700 de lei de un „valutist”, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie înşelată cu 700 de lei de un „valutist”, la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei