Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 sep 2014 - Anul XIX, nr. 212 (5721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ciocoiul vechi şi noi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şi noi ce vină avem? La început, eram tentat să cred că inflexibilitatea noului preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, în negocierile cu Piţurcă nu se justifică. Mai mult, faptul că ţii la bani când Piţurcă trage să plece înseamnă că te vei procopsi cu el indiferent ce va urma. Adică indiferent de rezultate, oricât de dezastruoase, chiar dacă o ţară întreagă ar striga „Demisia!”, actualul selecţioner nu se va da dus până nu-şi va încasa şi ultimul bănuţ. Practic, în această situaţie ne aflăm acum. Dar, ulterior, din surse credibile, am aflat că Burleanu a avut motivul lui, oarecum îndreptăţit, de a ţine la preţ. Se pare că junele preşedinte, după câştigarea alegerilor, ar fi încercat să-şi respecte promisiunea de a schimba selecţionerul, dar s-a lovit de încăpăţânarea lui Piţurcă, bazată pe contractul-beton oferit de Naşu Sandu. Iar dacă domnu’ Piţi a ţinut coada sus, noul preşedinte i-a răspuns la fel cu prima ocazie. La cum se prezintă situaţia la momentul actual, nu s-ar putea spune cine a câştigat şi cine a pierdut. Oricare dintre cei doi pot identifica părţi rele şi părţi bune. Dar aici suntem pe terenul nesigur al speculaţiilor. Poate Burleanu se aştepta ca arabii să facă sacrificii pentru a-l avea pe Piţurcă. Dar hai să fim serioşi, de ce ar fi făcut asta? Păi cine e selecţionerul României, prin ce s-a distins el, până la urmă? Unde era acum o lună şi ceva, când alţi selecţioneri aveau treabă prin Brazilia? Deci nu de acolo îl ştiu arabii ăia, mai degrabă i-a îmbârligat vreun impresar. La ăştia se mai poate pleca urechea, dar nebunii doar din auzite, mai rar. Posibil să fi orientat spre Piţurcă şi pe considerentul că e român, ca Olăroiu şi Reghecampf, care fac furori prin zonă.

În fine, a fost un fel de adio, dar rămân cu tine, care ne-a ţinut ocupaţi câteva zile. Naţionala va ieşi din prim plan, reîncep campionatele, vin şi cupele europene, abia peste vreo lună ne vom mai vedea iarăşi cu Piţurcă, la meciurile cu Ungaria şi Finlanda. Încă două nopţi rupte parcă din basmul arab cu cele 1001 de nopţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciocoiul vechi şi noi.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ciocoiul vechi şi noi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei