Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mai 2014 - Anul XIX, nr. 113 (5622)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Taximetrist din Suceava, spărgător de restaurante, baruri şi cofetării

Marţi, 20 Mai 2014 (11:35:01)

Un taximetrist în vârstă de 38 ani, din municipiul Suceava, este cercetat pentru o spargere şi mai multe tentative de spargere a unor restaurante, baruri sau cofetării din localitate

Pe 15 mai, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de reprezentantul unei societăţi comerciale din localitate despre faptul că în noaptea precedentăpersoane necunoscute au forţat uşa de acces în punctul de lucru al societăţii, unde funcţionează un bar, fără a pătrunde în interior.

Luni, în urma continuării cercetărilor, s-a constata faptul că în aceeaşi seara au avut loc un furt calificat şi trei tentative de furt calificat, comise la un restaurantul fast-food, o cofetărie, un bar şi un punct de lucru al unei societăţi din municipiul Suceava.

A fost organizată o echipă operativă şi în urma activităţilor investigative desfăşurate a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Suceava.

Cu ocazia audierii acesta a recunoscut faptele comise, declarând că pe 15 mai s-a deplasat cu autoturismul taxi pe care lucrează ca şofer la o cofetărie, unde a încercat să pătrundă prin efracţie, însă a renunţat la comiterea faptei. De aici, cu acelaşi autoturism s-a deplasat la un restaurant, unde a forţat uşa de acces cu o şurubelniţă. A pătruns în interior şi a sustras bani şi două telefoane mobile. În dimineaţa aceleiaşi zile, bărbatul s-a deplasat cu taxiul în zona Pieţei Mari, unde a forţat uşile de acces al un bar şi la punctul de lucru al unei societăţi comerciale fără a reuşi să pătrundă în interiorul acestora.

În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de bărbat în calitate de suspect, luându-se faţă de acesta măsura reţinerii acestuia pentru de 24 ore.

Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava, marţi urmânda fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propuneri de punere în mişcare a acţiunii penale şi de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taximetrist din Suceava, spărgător de restaurante, baruri şi cofetării.
 Vizualizări articol: 2786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Taximetrist din Suceava, spărgător de restaurante, baruri şi cofetării5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HOT trimis de
(20 mai 2014, 14:21:48
ACEST TAXIMETRIST A FURAT ȘI UN FOTOLIU ROSU DE LA OSCAR WILDE DE LA TERASA DIN AFARA CLUBULUI !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei