Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2014 - Anul XIX, nr. 56 (5565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Surugiu vrea ca reducerea TVA la carne să fie adoptată cât mai repede

Marţi, 11 Martie 2014 (15:08:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul PNL din Colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Radu Surugiu, susţine că reducerea TVA la carne şi produsele din carne ar trebui să fie adoptată cât mai repede. Radu Surugiu a declarat că la începutul acestei săptămâni a avut loc o masă rotundă referitoare la reducerea TVA la carne şi produse din carne la invitaţia preşedinţilor Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice şi Comisiei pentru Buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor. Surugiu a arătat că aceste discuţii fac parte dintr-o serie de dezbateri referitoare la reducerea TVA la produsele de bază, având în vedere faptul că deja a fost implementată reducerea acestei taxe la pâine, măsură care a avut rezultate bune pentru bugetul de stat.El a mai spus că această consultare cu producătorii şi procesatorii din industria cărnii s-a desfăşurat în contextul în care, pe data de 6 martie, deputaţii liberali au depus în procesul legislativ o iniţiativă de completare a Codului Fiscal, prin care se propune reducerea TVA la 9% pentru carne.„Reducerea TVA la carne şi produsele din carne trebuie adoptată cât mai repede deoarece în România se înregistrează cel mai mare TVA pe hrană din Uniunea Europeană, după Danemarca. În majoritatea statelor europene există această practică a cotei reduse a TVA la carne şi produse din carne, respectiv Marea Britanie are cota 0%, Spania şi Italia 4%, Franta 5,5%, Olanda, Belgia, Polonia au 7%, deci România trebuie să aplice această cotă diferenţiată la produsele de bază, chiar dacă Guvernul amână din varii motive această decizie”, a explicat deputatul PNL.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surugiu vrea ca reducerea TVA la carne să fie adoptată cât mai repede.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surugiu vrea ca reducerea TVA la carne să fie adoptată cât mai repede0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei