Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 284 (5491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Democrat-liberalii suceveni au protestat împotriva Guvernului USL în faţa Palatului Administrativ

Joi, 5 Decembrie 2013 (15:27:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 200 de democrat-liberali au protestat joi după-amiază în faţa Palatului Administrativ din Suceava, scandând lozinci împotriva guvernării USL, locale şi naţionale. Protestatarii au plecat din faţa sediului PDL Suceava, în fruntea lor aflându-se doi tineri care duceau o ladă de zestre, cu referire directă la proiectul cu acelaşi nume anunţat de preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Conduşi de liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, şi de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, cei 200 de democrat-liberali s-au oprit în faţa Palatului Administrativ, lăsând lada de zestre pe scările din faţa intrării principale în clădire. Având în mână o pancartă pe care era scris „Marele proiect USL – Bucovina uitată”, Gheorghe Flutur a spus că mitingul este organizat în semn de protest faţă de refuzul actualei puteri USL de a aproba amendamentele depuse de cei trei parlamentari PDL de Suceava, şi care vizau alocarea sumelor necesare pentru o serie de proiecte importante, printre care şoseaua de centură a municipiului reşedinţă de judeţ, pârtia de schi din Câmpulung Moldovenesc, dotarea Spitalului Judeţean cu un tomograf modern sau alocarea de fonduri pentru unităţile de învăţământ, spitale şi pentru infrastructură.

La rândul său, liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a venit la mitingul din faţa Palatului Administrativ cu o colivie în care erau „papagalii mincinoşi Vio şi Laur”, unul de culoare roşie şi unul galben. Ioan Balan a precizat că astfel de proteste vor continua.

Democrat-liberalii care au protestat în faţa Palatului Administrativ mai aveau şi pancarte pe care premierul Victor Ponta era desenat cu nasul lung şi pe care se putea citi „Mincinosul”, dar şi câteva din citatele acestuia „ştiu sigur că s-a terminat centura”, „sprijin Bucovina regiune”. Pe alte pancarte mai erau scrise mesaje precum „Cerem Guvernului USL bani pentru Universitate”, „Şi Suceava are dreptul la autostradă”, „Guvernul Ponta – Fabrică de şomeri”, „Cătăline, noi ţi-am pregătit panglica, tu fă centură”, „USL refuză cadastrul gratuit” sau „USL a ucis 111.000 de firme în 10 luni”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii suceveni au protestat împotriva Guvernului USL în faţa Palatului Administrativ.
 Vizualizări articol: 1728 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Democrat-liberalii suceveni au protestat împotriva Guvernului USL în faţa Palatului Administrativ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 5 dec 2013, 16:40:02
200 de slugarnici momiti cu tuica fiarta,si scosi din sediile pedelelaughing
Auz la Ghita' oprirea investitiilor,rogu-te intreb si eu baronase?
Care investitii ca ai furat din banii publici cat in codru si in islaz
2.   ** trimis de
( 5 dec 2013, 16:47:38
Cand restul populatiei a iesit in mijlocul iernii la -20 de grade sa isi strige necazul,voi stateati ca niste nepasatori si beati whisky,ehe acuma cand ati pierdut ciolanu va ghidati dupa vorba aia interesu poarta fesu.
Daca Nelutu si cu Ghita sunt asa de mari aparatori ai oamenilor de rand,de ce nu au adus sa imparta si banii taiati din pensii si salarii,sau macar Ghita sa le redea la oameni gainile confiscate cat a fost ministru!!!
3.   Penibil trimis de
( 5 dec 2013, 17:02:15
azi PDL a mai aratat inca odata cat de penibil poate sa fie?
RUSINE RUSINE RUSINE
4.   Biuget.....fara...tot! trimis de
( 5 dec 2013, 18:07:00
Buget...total...! Ma simt onorat sa va spun...ca USL a adus salariul bugetarilor la nivelul salariului minim pe economie... De la anul....sub salariul minim pe economie... toti mint...cum respira....Toti uita cea-au spus ieri....si rectifica...cu alta minciunica...astazi.... Nici 2 lei la alocatie nu au de unde pune.... Rusinica....fara top...sa va fie.....!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei