Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 232 (5439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul din Siret, Adrian Popoiu, s-a retras din cursa pentru şefia PNL Suceava

Sâmbătă, 5 Octombrie 2013 (14:08:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, şi-a anunţat retragerea din cursa pentru preşedinţia PNL Suceava. Popoiu a făcut acest anunţ în timpul Conferinţei Judeţene de Alegeri a PNL Suceava, care se desfăşoară sâmbătă în sala mare a Casei de Cultură din Suceava. În aceste condiţii, singurii care au rămas să concureze pentru cea mai importantă funcţie din PNL Suceava sunt actualul lider, deputatul Alexandru Băişanu, şi primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc. La alegerile din cadrul filialei Suceava a PNL participă aproape 1.000 de delegaţi. Printre invitaţii la alegerile din PNL Suceava s-au numărat preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, senatorul PSD Ovidiu Donţu, preşedintele PC Suceava, senatorul Mihai Neagu. Din partea conducerii centrale a PNL au venit la Suceava vicepreşedinţii Varujan Vosganian şi Norica Nicolai.

La ora transmiterii acestei ştiri procesul de vot era în plină desfăşurare, rezultatele urmând să fie anunţate în cursul acestei seri.

Primul dintre candidaţii care au luat cuvântul la alegerile de sâmbătă a fost Marius Ursaciuc, acesta începându-şi discursul cu o prezentare a rezultatelor politice şi administrative pe care le-a avut atât ca preşedinte al PNL Gura Humorului, cât şi ca primar al acestui oraş. În condiţiile în care parte dintre cei care au luat cuvântul înaintea sa au vorbit despre o serie de principii care ar trebui să se regăsească la viitorul preşedinte, Marius Ursaciuc a declarat că „dacă vorbim de onoare şi respect, vreau ca aici în faţa dumneavoastră să pun la dispoziţia preşedintelui PNL Crin Antonescu demisia de onoare din funcţia de preşedinte al PNL Suceava. Şi îl rog public să o folosească dacă va considera că filiala Suceava nu va avea rezultatele scontate”.

La rândul său, actualul lider al PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a avut un discurs în care a scos în evidenţă importanţa devotamentului faţă de PNL. El i-a atacat pe actualii membri ai PNL care la un moment dat au părăsit acest partid „când a fost mai greu”. „O să propun ca la PNL să se facă o uşă mai mică pentru cei care vin împinşi de la Bucureşti sau de la alte partide. O uşă mai mică pentru a se apleca atunci când intră în partid”, a spus Băişanu. El a spus că la alegerile de sâmbătă liberalii nu au fost chemaţi să voteze viitorul primar al oraşului Gura Humorului, „azi ne-am adunat să votăm preşedintele, onoarea şi principii”. Alexandru Băişanu i-a transmis lui Ursaciuc faptul că a reuşit să facă din Gura Humorului un oraş frumos, însă acest lucru l-a făcut împreună cu liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur. La final, Alexandru Baişanu a mai spus că „vă garantez că voi fi capabil să dau mâna cu toţi liberalii suceveni, indiferent de vot”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Siret, Adrian Popoiu, s-a retras din cursa pentru şefia PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Siret, Adrian Popoiu, s-a retras din cursa pentru şefia PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei