Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 230 (5437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri pentru Ziua Bucovinei şi Ziua Naţională a României

Joi, 3 Octombrie 2013 (16:56:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorităţile sucevene au definitivat programul manifestărilor care vor avea loc în Suceava de Ziua Bucovinei şi Ziua Naţională a României. Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi prefectul Florin Sinescu au prezentat în cursul zilei de joi detalii cu privire la organizarea celor două evenimente, Nechifor precizând că intenţia autorităţilor este ca de la an la an aceste acţiuni să aibă o amploare cât mai mare. Cătălin Nechifor a spus că pe 28 noiembrie vor avea loc simpozioane şi dezbateri în cadrul unei şedinţe oficiale care va avea loc la Consiliul Judeţean Suceava, Ziua Bucovinei urmând să fie sărbătorită într-un cadru festiv. Nechifor a anunţat că în după amiaza zilei de 28 noiembrie, pe esplanada din centrul Sucevei sau în sala mare a Casei de Cultură urmează să fie organizat „un spectacol de înaltă clasă” pentru a marca Ziua Bucovinei. În acelaşi timp, prefectul Florin Sinescu a precizat că de Ziua Bucovinei va avea loc o şedinţă specială a Colegiului Prefectural, în cadrul căreia va fi prezentată istoria Bucovinei. Sinescu a mai spus că în aceeaşi zi, în holul Palatului Administrativ va fi organizată o expoziţie în care vor fi prezentate personalităţile istorice ale Bucovinei.

La rândul său, primarul Ion Lungu a declarat că primăria urmează să contribuie financiar la organizarea evenimentelor dedicate Zilei Bucovinei. El a spus că pe 28 noiembrie va avea loc şedinţa Consiliului Local Suceava în cadrul căreia va fi sărbătorită Ziua Bucovinei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pregătiri pentru Ziua Bucovinei şi Ziua Naţională a României.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pregătiri pentru Ziua Bucovinei şi Ziua Naţională a României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minunat trimis de
( 3 oct 2013, 20:28:53
Minunat. Propun ceva mai concret, Crearea unui judeţ care să cuprindă doar Bucovina de Sud şi să fie denumit Bucovina. dacă nu se poate realiza acum, măcar să se facă lobby pentru asta că pe viitor nu se ştie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei