Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 151 (5358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un grup de la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihică Mitocu Dragomirnei a efectuat o vizită la Bruxelles

Miercuri, 3 Iulie 2013 (13:46:53)

Un grup de persoane de la Centrul pentru Reabilitare şi Recuperare Neuropsihică Mitocu Dragomirnei, câştigători ai concursului naţional EuropAffiche 2013, au beneficiat de o excursie la Bruxelles, în perioada 24-26 iunie.

Echipa din Suceava, formată din patru beneficiari ai Centrului, Cornel Pascu, Vasile Blanariu, Pirju Ilie, Brânduşeriu Gheorghe, beneficiari ai serviciilor sociale, însoţiţi de Laura Bocăneţ, asistent medical şi îndrumător proiect, Georgeta Pascuţ, asistent social si Radu Botezatu, pedagog recuperare. Din partea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, echipa a fost însoţită de purtatorul de cuvânt al instituţiei.

În cele trei zile petrecute in capitala Belgiei grupul sucevean a vizitat Parlamentul European. Acolo echipa a prezentat afişul EuropAffiche in sala de vizite a parlamentului, precum si modul acestuia de realizare. Sucevenii au efectuat o vizită la Mini Europa şi la Gradina Botanica.

Concursul “EuropAffiche”, cu tema „Să descoperim împreună Europa şi capitalele ei!”, adresată persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, a fost organizat in acest an, la nivel national, cu sprijinul Fundaţiei „Pentru Voi” Timişoara şi Fundaţiei „The Jerome Lejeune”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un grup de la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihică Mitocu Dragomirnei a efectuat o vizită la Bruxelles.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un grup de la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihică Mitocu Dragomirnei a efectuat o vizită la Bruxelles0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dilema trimis de
( 3 iul 2013, 14:46:57
Purtatoarea(pardon,purtatorul)de cuvant al DGASPC nu are nume si prenume? sau nu trebuia divulgat spre o gresita interpretare cum ca ar fi fost recompensata pentru servicii anterioare....Sa le contabilizeze cineva FOSTILOR ,sa vada cate zeci de deplasari au la activ in strainatate,sa vada ce colectionari de patalamale sunt pentru formarea -formarilor-formatorilor-...un lectori gras platiti (ca doar ei au avut acces intotdeauna..la chestii de acest gen stopite cu petreceri).TRAI NENEACA PE PROIECTELE SI PROGRAMELOR celor amarati....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei