Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 149 (5356)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un tânăr fără permis, a provocat o tamponare şi l-a ameninţat cu cuţitul pe celălalt şofer

Luni, 1 Iulie 2013 (12:40:40)

Un tânăr de 22 de ani, fără a deţine permis de conducere, a provocat o tamponare, l-a ameninţat cu cuţitul pe celalalt şofer şi a fugit de la locul accidentului. Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă seară, pe raza comunei Marginea. Tânărului, Claudiu F., din comuna Arbore, i-a fost încredinţat autoturismul spre a-l conduce de către proprietara acestuia, Mărioara M., de 31 de ani, din comuna Suceviţa, cu scopul de a se deplasa la domiciliu.

Pe drumul spre localitatea de domiciliu, pe raza comunei Marginea, şoferul de ocazie a tamponat autoturismul condus regulamentar de Mihai M., localnic. După ce a avariat cele două autoturisme, tânărul fără permis a ieşit din maşină cu un cuţit cu scopul de a-l intimida pe celălalt participant la trafic. Deoarece în acea zonă se afla un martor, tânărul agresiv a aruncat arma albă în autoturism şi a „rupt-o la fugă”, părăsind autoturismul cu care a produs coliziunea.

Tânărul este cercetat de poliţişti pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și „port fără drept al cuțitului”.

Deasemena poliţiştii au deschis un dosar penal şi proprietarei autoturismului, Mărioara M., sub aspectul comiterii infracţiunii de „încredințare cu știință a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr fără permis, a provocat o tamponare şi l-a ameninţat cu cuţitul pe celălalt şofer.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un tânăr fără permis, a provocat o tamponare şi l-a ameninţat cu cuţitul pe celălalt şofer5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei