Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 72 (5279)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Divertisment

Muzică vieneză şi teatru, la Casa de Cultură Suceava

Joi, 28 Martie 2013 (14:30:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filarmonica Botoşani revine pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, luni, 1 aprilie, şi marţi, 2 aprilie, de la orele 11.00 şi 12.30, cu o „lecţie de divertisment”. Invitat special este baritonul Lucian Petrean. Programul artistic este alcătuit din muzică vieneză de dans. Biletele costă 10 lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la tel. 0230 523718.

Miercuri, 3 aprilie, de la ora 15:00, tot la Casa de Cultură Suceava, va avea loc spectacolul de teatru „Dresorul”, prezentat de Teatrul Particular Braşov, într-o adaptare după Murray Schisgal. În distribuţie, actorii Dan Zorilă şi Dorin Roman. După cum ne-au spus organizatorii, spectacolul se adresează elevilor de liceu, majoritatea biletelor fiind distribuite în şcoli şi licee, dar se pot procura şi de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, la preţul de 20 de lei biletul.

Pe 4 aprilie, la Casa de Cultură Suceava, copiii vor putea urmări piesele de teatru „Făt-Frumos din Lacrimă”, de la orele 09:00,10:30 şi 12:00, şi „Dl. Goe”, de la orele 13:30 şi 15:00. Din distribuţie fac parte artişti precum Izabela Oancea, Luminiţa Vologa, Mihai Păun, Lucian Tatu şi Mihail Anton. Biletele costă 13 lei şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, intrare B, etaj 1 sau la difuzorii din şcoli. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muzică vieneză şi teatru, la Casa de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Muzică vieneză şi teatru, la Casa de Cultură Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei