Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 33 (5240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ameţiţi de alcool, au alergat cu cuţitul după clienţii din cârciumă

Luni, 11 Februarie 2013 (11:51:13)

Doi bărbaţi din comuna Bosanci, O. Constantin de 42 de ani şi G.Vasile de 53 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat aseară, un scandal în barul din localitate.

Din declarațiile administratorului localului și a martorilor prezenți la fața locului a reieșit faptul că, în jurul orei 21.00, O.Constantin și G.Vasile, au intrat în local, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Aceștia au avut un schimb de replici cu personalul localului, iar în urma discuțiilor O.Constantin a scos un cuțit și a început să-i amenințe pe toți cei prezenți în local, mergând după administrator și după clienți cu cuțitul în mână.

G.Vasile a luat și el cuțitul de la O.Constantin și la fel a început să amenințe toate persoanele din local mergând și el amenințător înspre ei. În local în momentul comiterii faptelor se aflau aproximativ 10 clienți și administratorul localului. Din declarațiile persoanelor prezente la fața locului a reieșit faptul că O.Constantin s-a împiedicat în local când fugea după clienți și s-a lovit cu fața de o scară.

O.Constantin a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „fractură piramidă nazală și agitație psiho-motorie”, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale după care, la solicitarea medicului de gardă, acesta a fost internat la secţia de boli neuro-psihice Burdujeni.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secție 2 Poliție Rurală Ipotești față de O.Constantin și G.Vasile pentru comiterea infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice” și „amenințare” fapte prev. și ped. de art. 321 alin 1 și art. 193 din Codul Penal și „portul fără drept în locuri publice a cuțitului în împrejurările în care s-ar tulbura liniștea și ordinea publică” faptă prev. și ped. de art. 2 pct. 1 din Legea 61/1991.

 

  •  

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ameţiţi de alcool, au alergat cu cuţitul după clienţii din cârciumă.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ameţiţi de alcool, au alergat cu cuţitul după clienţii din cârciumă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei