Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2012 - Anul XVII, nr. 160 (5065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marius Zmău: Traian Băsescu se face că nu înţelege care este subiectul referendumului

Joi, 12 Iulie 2012 (15:11:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, consideră că preşedintele României, Traian Băsescu, nu înţelege, sau se face că nu înţelege care este subiectul referendumului din data de 29 iulie 2012.

„Tema referendumului este cum şi-a exercitat el mandatul în aceşti ani şi cum arată România lui Băsescu: sărăcie, corupţie, minciună, hoţie”, a spus Zmău, care a adăugat că acestea sunt temele pe care Traian Băsescu ar trebui să le explice românilor.

Marius Zmău a declarat că odată cu votul la referendum, românii ar trebui să răspundă şi la întrebarea „aţi trăit bine?”. „Oare cât de bine au trăit sub Băsescu pensionarii cu pensii de nimic impozitate, cât de bine au trăit bugetarii cu salariile tăiate, profesorii desconsideraţi, medicii ale căror spitale s-au închis, întreprinzătorii care au dat faliment, cei care au rămas fără locuri de muncă?”, a spus preşedintele PNL Suceava. El a arătat că Traian Băsescu dă dovadă de ipocrizie atunci când vorbeşte despre cinste, având în vedere că acesta este cel care „a patronat un sistem de clientelă şi corupţie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Zmău: Traian Băsescu se face că nu înţelege care este subiectul referendumului.
 Vizualizări articol: 1004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Marius Zmău: Traian Băsescu se face că nu înţelege care este subiectul referendumului1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hotie?!? trimis de
(12 iul 2012, 15:49:20
"Procurorii au `nceput urm\rirea penal\ `mpotriva [efului PNL Suceava, Marius Zm\u, ca fost patron la Casa Plus, pentru o evaziune fiscal\ de peste 22 de miliarde de lei vechi, constatat\ de comisarii G\rzii Financiare `n vara acestui an n în perioada ianuarie 2010 - ianuarie 2011, Zm\u a înregistrat în contabilitatea societ\]ii un num\r de 66 facturi fiscale, în valoare total\ de 2.041.441 lei, emise de o societate comercial\ din jude]ul Boto[ani [i 14 facturi fiscale, în valoare total\ de 697.878 lei, emise de o firm\ din localitatea Hârl\u, jude]ul Ia[i, ce con]in opera]iuni fictive, prin aceste modalit\]i sustr\gându-se de la plata impozitului pe profit [i a TVA-ului în sum\ total\ de 2.275.342 lei"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei