Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 sep 2011 - Anul XVI, nr. 208 (4806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Discuţii între CJ şi asociaţiile de profil pentru dezvoltarea activităţii de rafting în judeţ

Duminică, 4 Septembrie 2011 (15:16:59)

Consiliul Judeţean vrea să dezvolte activitatea de rafting în judeţul Suceava. Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a declarat că instituţia pe care o conduce se află în discuţii cu mai multe asociaţii care promovează acest sport pentru a aduce bărci pe râul Bistriţa în vederea practicării raftingului.

Flutur a spus că interesul este pentru traseul Zugreni-Crucea, unde defileul este extrem de pitoresc, iar viteza apei destul de mare. „Eu sunt convins că împreună cu cei de la <Apele Române>, din administraţiile locale de pe Valea Bistriţei şi cu cei de la Biroul de Turism al Consiliului Judeţean am putea să dezvoltăm această formă de turism. Mai mult de atât, le-am propus reprezentanţilor asociaţiilor cu care am vorbit o îmbinare între nou şi vechi, adică să aibă în vedere şi plutăritul, pentru că sunt mulţi turişti care vor să vadă şi cum circulau plutele pe Valea Bistriţei. Mai ales că cei de la Primăria Ciocăneşti doresc să deschidă o şcoală de plutărit ca să aflăm secretele plutăritului. Chiar dacă se pare că plutăritul nu va fi o meserie a viitorului, nu trebuie uitat, pentru că a fost un mod de a trăi pe Valea Bistriţei şi îi interesează foarte mult pe turişti toate aspectele legate de vechiul mod de transport pe Bistriţa cu tot pitorescul lui”, a declarat Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Discuţii între CJ şi asociaţiile de profil pentru dezvoltarea activităţii de rafting în judeţ.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Discuţii între CJ şi asociaţiile de profil pentru dezvoltarea activităţii de rafting în judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   M-am linistit ... trimis de
( 4 sep 2011, 23:44:29
m-am linistit, consiliul Judetean e in tratative cu cateva asociatii de SRL care promoveaza raptigul in licitatiile din Bucovina , iar daca mai punem la socoteala marile posibilitati de plutarit ale conducatorilor nostri de la centru, organizarea unor intreceri de profil , aici la noi nu ar fi decat binevenita. Deja vad echipaje compacte de politicieni plecati cu pluta si zeci de bisericute de SRL-uri in stil traditional moldovenesc care tepuiesc luciul finantelor pentru investitii. Doamne ajuta ..poate vine si udrea sa-i dam o vesta gonflabila cu blanita de dihor si sa o vedem tragand la ramele cu poze ale conducatorului suprem.
Daca fritii organizeaza concurs de strigat la munti "OLARILIII!!!" de ce nu am face si noi un concurs similar de "Hahait" ...sau o expozitie a cioplitorilor traditionali in limba de lemn...
...concursuri tari frate!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei