Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 sep 2011 - Anul XVI, nr. 208 (4806)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătaia de la discotecă s-a mutat în stradă

Duminică, 4 Septembrie 2011 (15:44:15)

Mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni, picioare şi bâte în maşini, în urma unui scandal izbucnit la o discotecă din satul Negrileasa, comuna Stulpicani, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În noaptea sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:45, cadrele Secţiei de Poliţie Rurală Gura Humorului au fost anunţate prin 112 despre scandalul de la discotecă.

Din cercetările făcute de poliţişti s-a stabilit că scandalul a izbucnit sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, când un anume Teodor B., de 38 de ani, din localitate, l-a lovit cu palma peste faţă pe un consătean, Iulian C.. Ulterior, în jurul orei 1:15, Teodor B., fiind în interiorul discotecii, a fost agresat fizic de alţi trei tineri, Mihai D., Constantin F. şi Ionuţ S., toţi din localitate, victima fiind internată la Spitalul Gura Humorului, cu diagnosticul „plagă parietală stânga şi plagă mâna dreaptă”.

Scandalul, susţin poliţiştii, s-a mutat apoi în stradă, unde un amic de-al bărbatului rănit a lovit cu o bâtă autoturismul unuia dintre agresorii acestuia, şi altă maşină având parte de acelaşi tratament, pagubele fiind estimate la circa 1.500 de lei.

„Cercetările sunt continuate de cadrele Postului de Poliţie Stulpicani cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gura Humorului, în vederea identificării tuturor participanţilor”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaia de la discotecă s-a mutat în stradă.
 Vizualizări articol: 809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bătaia de la discotecă s-a mutat în stradă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bacalaureatul e de vina.. trimis de
( 4 sep 2011, 17:03:28
..io zic ca nenea Teodor era scandalizat de rezultatele slabe obtinute de tineri la bacalaureat si a vrut sa le atraga atentia si acestie s-au enervat tare.
Citira ei la ora de religie ca daca cineva iti trage o palma peste obraz sa-i intinzi si celalalt obraz .. asa ca din moment e nenea Teodor nu a dat si a doua palma .. au rezolvat ei problema parietalul stang pe ca erau suparati rau..
Sugerez organelor de ancheta ca plaga de la mana sa dreapta sa o considera facuta de el voluntar cand era si el nervos pe slaba pregatire a tineretului nostru post revolutionar ce musteste de personalitate si inteligenta ..
Articolul este foarte interesant daca facem asemenea conexiuni si sunt fericit ca toata presa noastra ne informeaza cu ce isi mai dau in cap sau la gioale toti necoptii aroganti si analfabeti. Continuati baieti tot asa educatia nu e pentru voi , e pentru calculatoare ultraperformante care mai nou pot fi programate sa se autoinstruiasca , full contactul e pentru voi (mai mult full-ul ca contactul cu realitatea e zero).
Sunt multumit ca am dreptate , statistica educatie ultimii sesiuni de bacalaureat ma sustine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei