Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2011 - Anul XVI, nr. 176 (4774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tinerii din PSD Suceava strâng semnături pentru scăderea preţului la abonamentele TPL

Joi, 28 Iulie 2011 (14:27:53)

Tinerii din PSD Suceava au demarat o acţiune de strângere de semnături pentru promovarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local în vederea diminuării preţului la abonamentele pentru transportul public de persoane. Anunţul a fost făcut de secretarul Organizaţiei de Femei a PSD, Ioana Maftei, care a precizat că tinerii social-democraţi vor să strângă 5.000 de semnături de la sucevenii din toate zonele Sucevei.

„Conform articolul 3 din ordinul 272/2007 al preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice preţul unui bilet sau al unui abonament de transport în comun ar trebui să fie accesibil”, a spus Ioana Maftei. Ea a adăugat că tinerii social-democraţi propun ca un abonament pe 30 de zile să coste 40 de lei, unul pentru 15 zile – 25 de lei, pentru o săptămână – 15 lei, pentru o zi – 5 lei, un bilet de două călătorii – 3,5 lei şi pentru o călătorie – 2 lei.

„Cu sprijinul consilierilor locali ai PSDvom face toate demersurile necesare astfel încât în şedinţa din august a Consiliului Local să promovăm acest proiect de hotărâre. De asemenea, îi rugăm pe toţi cetăţenii cu drept de vot din Suceava să vină alături de noi şi să semneze listele pe care colegii noştri le vor avea în toate cartierele oraşului”, a mai precizat Ioana Maftei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii din PSD Suceava strâng semnături pentru scăderea preţului la abonamentele TPL.
 Vizualizări articol: 1179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tinerii din PSD Suceava strâng semnături pentru scăderea preţului la abonamentele TPL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La pascut cu tine trimis de
(28 iul 2011, 15:33:51
du-te tu si te scobeste in nas ca si ceilalti PSD-isti care ne-au lasat pe mana hotilor,mincinosilor si arogantilor din PDL.inainte de a manca la ciuperci prin presa doar de dragul de a mai fraieri un votant cu iluzii populiste ia si intereseaza-te ce face Domnul Sef de Trib de la primarie cu subventiile mult trambitate pentru TPL si pentru Termica.la fel cum va baga in faliment termica si va trece in contul smecherilor toate datoriile primariei catre societate, la fel se va intampla si cu TPl-ul si vom ajunge sa ne ia iar de gat cate un soarec de maxi de prin statie si o sa revenim la vechiul stil caracteristic tarilor bananiere.AAAAAA.....te rog sa ma scuzi ! tu nu ai nici o legatura cu autobuzele in care ne inghesuim noi.tu ne razi zeflemitor de dupa volanul gipanului (banuiesc ca nu Jeep conduci) facut din bani cinstiti.pana ai sa vii cu un proiect viabil in consiliul local de genul am atras un investitor care va aduce sucevenilor cel putin 500 de locuri, vrem sa auzim doar cum rumegi iarba linistita si nu cate un muget de tipul declaratiei de mai sus;)
2.   Esti cu vaca trimis de
(28 iul 2011, 20:32:50
sa inteleg ca seful de trib e primarul? da stim ce face cu banii de subventii ... da la Rosal bonusuri si pune in targ pavele si borduri cumparate de la firma lu fratesu... apropo de ce nu atrage seful tau de trib investitori care sa faca 500 de locuri de munca? Dar nu in comert ca malluri avem destule. Si inca ceva ... e mai cool sa ne tragem prin oras cu autobuze de peste 100 de mii euro bucata decat cu "gipul" si pentru aroganta asta tre sa multumim tot sefului tau de trib ...
2.1  RE: Esti cu vaca trimis de
(28 iul 2011, 23:32:22
ce repede ti-a sarit mustarul.se vede ca te simti cu musca pe caciula.si raspunsul tau e tipic lipitorilor de politicieni : " DA' UITA ALA CE PAI ARE IN OCHI" nu stiti sa faceti nimic altceva decat sa aruncati cu fecale unu' in altu'.si tu, ma rog, de prin ce plaiuri mioritice ai aterizat daca Lungu nu e si primarul tau?atata timp cat avem buletin de suceava nu avem ce face si trebuie sa acceptam faptul ca e si primarul nostru(inclusiv al tau) cand va veni momentul isi va plati greselile si sucevenii il vor taxa.asa ca lasa-l pe Dom' Premar ca , pana una alta, vorbeam de tine.deci...cand ai sa incetezi sa fii in aceeasi sleahta de aruncatori de chestii mirositoare si ai sa vii cu ceva concret?raised eyebrows
2.2  RE: Esti cu vaca trimis de
(28 iul 2011, 23:52:33
si,din cate se lauda al mai jmecher primar, autobuzele au costa vreo 160 de mii.si la cat de inteligent a fost,na ca l-a prostit ultimul fraier de la iveco si i-a impins pe gat niste joanghine de autobuze pe care,probabil, le avea pe stoc.in era aerului conditionat tu iti iei fara.dar na...cat a fost prostia, cat a fost spaga(probabil).dar,in final , sunt mult mai bune decat cadavrele de dinainte si ar trebui marit parcul de autobuze.dar ar trebui sa se ocupe altii de ele.pt ca nenea Ion abia e in stare sa carpeasca doua strazi cu firmele lui de lipitori si, cu aceleasi strazi a distrus toate autobuzele pe care abia le-a luat..
3.   Cu asa propuneti dovediti ... nimic trimis de
(29 iul 2011, 11:11:51
Pretul rezulta dupa niste calcule economice. Propuneri "la botul calului", gen "noi propunem 30 de lei", sunt o mare prostie. Puneti mana pe carte si lasati campania electorala. Pentru o analiza corecta a pretului la abonamentele TPL va trebuie datele financiare ale TPL - ma indoiesc ca vi le dau cei de la PDL. Deci iesiti iarasi cu prostii prin presa si va descalificati si in ochii celor care inteleg cate ceva din viata asta. Pe timpul vostru era altfel ? Atunci astia stigau ca sunteti hoti, acum stigati voi ca astia-s hoti. E vreo diferenta ? Poate ma lamuriti chiar aici cu un raspuns.
3.1  RE: Cu asa propuneti dovediti ... nimic trimis de
(30 iul 2011, 10:36:22
in sfarsit cineva care gandeste inainte de a deschide gura.toata stima din partea mea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei