Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 iul 2011 - Anul XVI, nr. 160 (4758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pieton omorât pe trotuar de un şofer beat, în centrul municipiului Câmpulung

Duminică, 10 Iulie 2011 (14:24:59)

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost omorât pe trotuar de un şofer beat. Tragedia s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 5.30, chiar în centrul localităţii, în apropiere de Hotelul Zimbru.  

Petrică M., un tânăr în vârstă de 25 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, aflat la volanul unui BMW, se întorcea alături de patru prieteni de la o petrecere. Ajuns în zona centrală a municipiului acesta a pierdut brusc controlul asupra direcţiei de mers, poliţiştii mergând pe varianta că acesta a adormit la volan. 

Scăpat de sub control, bolidul a lovit mai întâi două autoturisme parcate pe marginea drumului, de aici fiind proiectat spre contrasens, unde a intrat pe trotuar şi l-a lovit în plin pe bărbatul de 62 de ani, Gavril H., şi el din Câmpulung. Bărbatul de 62 de ani a decedat imediat, până la sosirea ambulanţei.

Urmare a accidentului şi un tânăr în vârstă de 18 ani, pasager în maşina BMW, a fost rănit grav. Cu o leziune la coloană, acesta a fost transportat de urgenţă la un spital din Iaşi.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că şoferul avea o concentraţie de 0,46 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, la spital fiindu-i recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.  

Şoferul a fost audiat la Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc, fiind probabilă reţinerea sa pe baza ordonanţei de 24 de ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pieton omorât pe trotuar de un şofer beat, în centrul municipiului Câmpulung.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pieton omorât pe trotuar de un şofer beat, în centrul municipiului Câmpulung5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei