Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iul 2011 - Anul XVI, nr. 157 (4755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur acuză „piraţii” din transporturi că au distrus drumuri modernizate recent

Miercuri, 6 Iulie 2011 (15:07:21)

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a cerut firmelor care fac transporturi agabaritice să intre în legalitate, iar autorităţilor statului să facă ordine în circulaţia pe drumurile judeţene şi naţionale. Flutur a declarat că sunt probleme mari cu unii transportatori de materiale de construcţii, în special lemn şi piatră, care nu respectă greutatea pe osie şi care au distrus drumuri modernizate recent cu fonduri guvernamentale, dar şi europene.

El a amintit de DN 17 Suceava-Vatra Dornei care a fost deteriorat pe anumite porţiuni.

„Avem drumuri judeţene care au fost modernizate recent cu eforturi uriaşe pe bani europeni şi naţionali şi, din cauza pirateriei care se practică, a transportului pe timp de noapte a unor autotrenuri încărcate cu lemn şi piatră, încep să se distrugă. Şi pe DN 17 sunt probleme, dar şi pe unele drumuri judeţene construite recent. Sunt foarte supărat şi vreau să cer autorităţilor statului să facă ordine şi în primul rând noi să verificăm cu cântarele. Mesajul meu către transportatori este să intre în legalitate. Drumurile acestea nu au fost făcute doar pentru transportatori, au fost făcute şi pentru cetăţeni, ca să se bucure că am luat praful şi că le-am asigurat un confort, iar nesăbuinţa unora care sunt pontaţi şi plătiţi la metru cub sau la tona de piatră distrug drumurile la 1-2 ani de la construcţia lor. Sunt foarte îngrijorat şi supărat pentru că noi aducem banii, ne chinuim şi, pe partea cealaltă, ei distrug drumurile, pentru că nu-i interesează respectarea legislaţiei”, a declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur acuză „piraţii” din transporturi că au distrus drumuri modernizate recent.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Flutur acuză „piraţii” din transporturi că au distrus drumuri modernizate recent4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Opresteti masinile tale trimis de
( 6 iul 2011, 15:15:45
masinile care cara lemne in fiecare seara alea distrug drumurile bai fluture.........si alea sunt ale tale .......mai bine taci si nu vorbi
2.   Pirat modern trimis de
( 6 iul 2011, 15:39:36
Aveti forte mare dreptate Dl. Flutur,va rugam sa trimiteti o echipa de control deoarece si DJ 178F asfaltat in 2009 este distrus de piratii...
3.   Drunuri prost facute trimis de
(24 aug 2011, 00:13:14
Dl Flutur ar trebui sa stie (iar daca nu stie sa i se spuna), ca un drum bine facut, cu respectarea intocmai a etapelor si grosimilor de asfaltare, rezista oricarui trafic greu, ba chiar si agabaritic. Nu vanati pe bietii soferi de camioane grele, ci mai degraba vegheati la calitatea lucrarilor si a materialului folosit. Cum sa reziste un drum la trafic greu cand grosimea asfaltului este de o palma?! Un singur drum facut cu masina personala din, sa zicem, Germania pana in Ungaria il va lamuri de acest lucru: va vedea mii de camioane grele si TIR-uri intr-un permanent dute-vino si culmea, drumurile sunt in bune conditiuni. De ce oare? Dl Flutur, in intelepciunea sa, va gasi raspunsul singur-singurel.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei