Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor acuză PD-L că se comportă „ca un partid stahanovist, stalinist”

Joi, 12 Mai 2011 (14:34:34)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a recomandat cetăţenilor comunei Şcheia care urmează a fi expropriaţi la preţuri derizorii de terenurile pe care va trece şoseaua de centură a Sucevei să se adreseze instanţei, asigurându-i că vor avea câştig de cauză. Mai mult, Nechifor le-a transmis celor nemulţumiţi că pot apela la specialiştii PSD pentru consultanţă juridică. Liderul social democrat a arătat că cetăţenii din Şcheia ar urma să primească după modificarea Legii exproprierilor un preţ pe metrul pătrat de 20-30 de ori mai mic decât preţul pieţei, lucru considerat discriminatoriu în condiţiile în care celelalte exproprieri din zona Moara şi Pătrăuţi s-au făcut la preţuri normale.

„Faptul că s-a modificat legislaţia şi că acum Guvernul încearcă să-i păcălească pe cei din Şcheia, oferindu-le sume foarte mici de bani pentru terenuri, nu înseamnă că se şi poate acest lucru. În România există un stat de drept, iar legea nu se aplică retroactiv. Orice lege care modifică un cadru legal anterior se aplică de la momentul în care apare. Or, în situaţia de la Şcheia, proprietarii aveau evaluările făcute de către comisia de expropriere înainte de a apărea legea. Toţi cetăţenii care se simt lezaţi şi cărora statul vrea să le fure pământul au toate şansele să câştige în instanţă dreptul pe care PD-L încearcă să îl ia. E vorba de acţiuni juridice pe care şi PSD va încerca să le furnizeze ca suport tehnic pentru cei care sunt în această situaţie. Vreau să le spun acestor suceveni că vor câştiga cu siguranţă în instanţă şi îşi vor primi banii în conformitate cu preţul pieţei aşa cum au primit de fapt şi restul cetăţenilor care au fost expropriaţi până acum”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor acuză PD-L că se comportă „ca un partid stahanovist, stalinist”.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nechifor acuză PD-L că se comportă „ca un partid stahanovist, stalinist”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa Putere, asa Opozitie... trimis de
(12 mai 2011, 18:20:23
Asta e reprezentantul opozitiei in judetul Suceava...Seful ei...Unul cu falci la 36 de ani, sau cati o avea,caruia, indata-indata, nu o sa i se mai vada gulerul de la camasa...Bun de pus in filme comuniste care aratau ¨grofismul¨ boierilor indestulati si ipocriti...Unul care nu mai poate de grija celor multi, desigur...Cum va inchipuiti mai pesedeilor, ca omul simplu, cu griji si fara burta, cu leafa sau pensie doar de supravietuire, sau poate ca unii si fara, o sa poata vota ¨sorici¨ dintr-astia?!...
Imi vine sa rad cu cine vrea sa candideze PSD-ul la anul...Cu Nechifor-falci si cu eternul sifilid pierzator, Dontu...
Era sa omit si echipa zmeilor PNL...Baisanu - grai de borfas, impreuna cu finul, Zmau,... la propriu...
Asa Putere, asa Opozitie...
1.1  RE: Asa Putere, asa Opozitie... trimis de
(12 mai 2011, 22:52:38
intr-adevar,niste baieti de toata frumusetea, bai-sanu, are stilul lui Bercea mondialul, cu tupeu da jmeker...el e superman, el le stie pe toate, el stie cum se fac drumurile,cum se fac casele, cum se comporta un prefect,....face pe el de cate ori vorbeste...si cand ne amintim ca era prefect si era in concediu pe coasta de azur, cand oamenii erau disperati si inundati in judet sau cand vindea parcul sipote...si mai zice ca taica sau are televiziune...saracul mos, ce batranete are cu un asa fiu borfas...il face ptron in loc sa il lase sa isi soarba pensia linistit.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei