Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 ian 2011 - Anul XVI, nr. 23 (4621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei gospodării distruse de flăcări şi o maşină făcută scrum, în mai puţin de 24 de ore

Duminică, 30 Ianuarie 2011 (14:02:15)

Sfârşitul de săptămână nu a fost unul liniştit pentru pompierii din judeţ, aceştia fiind solicitaţi să intervină, în mai puţin de 24 de ore, pentru stingerea a patru incendii care au cuprins trei gospodării, la Vama, Fălticeni şi Dorneşti, şi o maşină, la Siminicea.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Molidului, comuna Vama.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în aproximativ două ore, stabilind drept cauză a incendiului jarul provenit de la coşul de fum deteriorat.

Tot sâmbătă, în jurul orei 15:00, s-a dat alarma şi la Detaşamentul de pompieri din Fălticeni, fiind anunţat, prin 112, un incendiu la o gospodărie de pe strada 2 Grăniceri.

Echipajele de intervenţie au reuşit să stingă flăcările care au transformat în scrum o anexă construită din lemn, unde erau depozitate unelte de tâmplărie şi materiale combustibile (lemn) şi două motoferăstraie.

Cu o oră înainte de miezul nopţii, a venit rândul echipajelor de intervenţie de la Detaşamentul Suceava să demareze în trombă spre Siminicea, acolo unde s-a anunţat un incendiu la un autoturism marca VW Passat.

La sosirea pompierilor, maşina ardea aproape în întregime, incendiul ameninţând să se extindă la un autoturism Ford şi alte două garaje situate în apropriere, în care se aflau de asemenea maşini.

Noaptea de sâmbătă spre duminică nu a fost una liniştită nici pentru pompierii din Rădăuţi, trimişi în jurul orei 1:30 să intervină la un incendiu izbucnit la o gospodărie de pe raza comunei Dorneşti, din cauza unui burlan metalic neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei gospodării distruse de flăcări şi o maşină făcută scrum, în mai puţin de 24 de ore.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei gospodării distruse de flăcări şi o maşină făcută scrum, în mai puţin de 24 de ore0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei