Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 ian 2011 - Anul XVI, nr. 7 (4605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îndeletniciri periculoase

Îşi fura vecinii fără jenă

Marţi, 11 Ianuarie 2011 (15:02:11)

Un bărbat de 56 de ani, din Horodniceni, care-şi făcuse un obicei din a fura bunuri de la propriii vecini s-a ales cu dosar penal. Noul dosar penal a plecat de la o sesizare făcută la 112 de către un bărbat din Gura Humorului. Proprietar al unei amenajări piscicole în construcţie în localitatea Boteşti, sat aflat pe raza comunei Horodniceni, bărbatul a observat că cineva încearcă să-i fure mai multe plase de fier beton de pe parcelă. În baza acestor date şi după ce au mers la faţa locului şi au observat că plasele de fier beton erau pregătite pentru transport, poliţiştii din Horodniceni au organizat o pândă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În noaptea de duminică spre luni, puţin după miezul nopţii, oamenii legii l-au prins pe hoţ în timp ce încărca fierul beton. Percheziţia pe care poliţiştii i-au făcut-o acasă a scos la iveală şi alte furturi. 
„De la amenajarea piscicolă erau sustrase, fără a exista o reclamaţie, şi alte bunuri, în valoare totală de circa 1.600 lei, precum şi materiale de construcţii (polistiren expandat, ţevi p.v.c., profil metalic şi lambriu de p.v.c.), ce fac obiectul altui dosar penal, faptă comisă în 18/19 decembrie 2010 din locuinţa în construcţie a unei femei cu domiciliul în municipiul Suceava, cu un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 lei”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava. 
Prejudiciile au fost recuperate, iar bunurile returnate proprietarilor de drept. Hoţul s-a ales cu un nou dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Îşi fura vecinii fără jenă.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Îşi fura vecinii fără jenă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei