Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2010 - Anul XV, nr. 184 (4475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tâlhărit în spatele mănăstirii, după ce a fost ademenit cu o partidă de sex

Duminică, 8 August 2010 (16:30:32)

Un bărbat din municipiul Suceava a fost tâlhărit, vineri după-amiază, în parcul din spatele

Mănăstirii „Sf. Ioan” din localitate, după ce a fost ademenit de una dintre femeile care cerşeau în zonă, cu o partidă de sex contra cost.

Bătut, fără bani şi cu verigheta luată, bărbatul a sunat la 112, iar în câteva ore oamenii legii au reuşit să-i reţină pe suspecţi, aşa-zisa prostituată şi un amic-de al acesteia, ambii recidivişti.

Întreaga poveste s-a petrecut vineri, în jurul prânzului, atunci când victima, Constantin I., în vârstă de 50 de ani, a fost acostată în zona Mănăstirii „Sf. Ioan” de o tânără, care i-a cerut un leu. 

Constantin I. i-a propus cerşetoarei să întreţină relaţii sexuale cu el, iar femeia a fost de acord, cei doi îndreptându-se spre parcul Şipote, din spatele lăcaşului de cult.

În păduricea din spatele mănăstirii, cei doi amorezi au fost ajunşi din urmă de un al treilea individ, care l-a lovit cu un băţ pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, după care a început să-i care cu pumni în zona feţei şi a corpului.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Constantin I. a fost jefuit de două telefoane mobile, un ceas de mână, trei bijuterii din argint, două inele (printre care şi verigheta) şi o brăţară, precum şi un portofel în care avea documentele, cheile şi suma de circa 65 de lei, prejudiciul fiind de circa 700 de lei.

La câteva ore după ce-au fost sesizaţi de tâlhăria petrecută în parcul Şipote, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Suceava au reuşit să dea de urma suspecţilor, care sunt din Broscăuţi, judeţul Botoşani, persoană fără adăpost.

Anchetatorii au reuşit să recupereze şi o parte din bunurile sustrase de la victimă, respectiv un telefon mobil, bijuteriile din argint, ceasul de mână şi cheile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlhărit în spatele mănăstirii, după ce a fost ademenit cu o partidă de sex.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tâlhărit în spatele mănăstirii, după ce a fost ademenit cu o partidă de sex0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei