Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2010 - Anul XV, nr. 184 (4475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu-i Digi, nu-i nici Gigi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-am Digi. Nici nu-mi doresc, din motive de protecţie psihică personală: dacă aş avea, probabil aş fi tentat să urmăresc snopul de meciuri cu împiedicaţi de-ai noştri în fiecare etapă. Vă mărturisesc că e prea mult şi să-i vezi doar în cupele europene, unde, nu-i aşa?, e de presupus că dau din ei tot ce au mai bun, în eventualitatea că au. Aşadar, neavând Digi (deci nici Gigi, ceea ce mi se pare de-a dreptul o binecuvântare) cu acces direct la Split, m-am concentrat pe Timişoara, via TVR. Iniţial mă cam supărase opţiunea postului public. După, am mulţumit Cerului pentru alegerea lor, din două motive: primul, fiindcă mi-a oferit un meci de un dramatism de poveste, al doilea, că m-a ferit de a mai fi martor la încă o ruşine din alea mari, cu care din nefericire ne-am cam obişnuit. Iar în fruntea ruşinii, fără minimă concurenţă, tronează detaşat Dinamo. Am văzut, imediat după terminarea partidei, un mini-rezumat, respectiv golurile încasate şi vreo două-trei ratări de-ale câinilor, ceva ce mi-a reamintit momente memorabile din istoria atât de pur românească a lui Dinamo: conduce sau este condusă, joacă împotriva unor mărimi continentale sau a unor amărâţi de pescari sau frizeri, acasă sau în deplasare, vara sau iarna, ziua sau în nocturnă, finalul este mereu acelaşi. Deosebirea între panarama de alaltăieri şi toate celelalte e însă una de mare efect: alaltăieri a fost ziua de naştere a lui Cornel Dinu. Din motive care ţin chiar de istorie, merita altceva. Cine însă să-i aducă bucuria la care avea tot dreptul? Redezgropatul „Săgeată”!? Ăla care, când n-a fost pe teren, Dinamo juca chiar fotbal, ba mai şi marca. Poate Curbă, Curvă sau Curcă, cum l-o chema, că după cum se-nvârte, ca o Curbă, pardon, Curcă beată între beţele alea trei, am bănuiala că nici el nu ştie cum îl cheamă, cu buletinul în mână. Cât despre ceilalţi, nu mi-am dat seama din scurtul rezumat, dar parcă erau cam mulţi Pulhaci. Apropo, aţi văzut că mi-a mai ieşit un pronostic? Ăla, când ziceam, tot în rubrica asta, acum vreun an, că locul lui Pulhac e în Spania, unde, se ştie „h” nu se pronunţa. Ziceam însă că voi vorbi despre Timişoara. Care Timişoara?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu-i Digi, nu-i nici Gigi.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Nu-i Digi, nu-i nici Gigi5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei