Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2010 - Anul XV, nr. 48 (4339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Săptămâna antiviolenţă la Centrul Şcolar „Sf. Andrei” din Gura Humorului

Duminică, 28 Februarie 2010 (12:47:05)

Săptămâna trecută, elevii de la Centrul Şcolar „Sf. Andrei” din Gura Humorului au fost implicaţi în desfăşurarea proiectului educativ „Săptămâna antiviolenţă” , proiect ce a fost iniţiat în colaborare cu reprezentanţii Poliţiei de Proximitate din localitate. 
Proiectul a avut ca scop limitarea şi combaterea fenomenului de violenţă din şcoală, prin evidenţierea impactului acestuia asupra climatului şcolar, a dezvoltării personale şi nu în ultimul rând prevenirea apariţiei delincvenţei în rândul tinerilor.
Obiectivul principal al proiectului a constat în crearea unui mediu favorabil dezvoltării în rândul elevilor a unor comportamente corespunzătoare, printr-un management eficient al conflictelor şi implicarea tuturor factorilor educativi şi a comunităţii locale în construirea unor contexte de învăţare sănătoase pentru comportamentul copiilor.
Pe parcursul întregii săptămâni, în cadrul proiectului, s-au desfăşurat o serie de activităţi comune elevi- profesori- agenţi de poliţie, activităţi de informare, dezbateri, prezentări de cazuri, competiţii sportive, realizare de afişe, pliante, mesaje şi îndemnuri non-violenţă.
Elevii Centrului Şcolar „Sf. Andrei” au participat la „Marşul non-violenţei”, au împărţit prin oraş fluturaşi, pliante, baloane cu mesaje antiviolenţă. 
La sediul Poliţiei din oraşul Gura Humorului elevii au primit informaţii cu privire la delincvenţa juvenilă, actele de violenţă şi riscurile la care se expun atunci când adoptă unele conduite riscante. 
În activităţile derulate în cadrul „Săptămânii antiviolenţă” s-au implicat şi cadrele didactice Isabella Instrate, Emilia Horga, Daniela Mihăilă, Sabin Rybbana, Brânduşa Novac, Rodica Creţ şi George Neagoe, care au colaborat cu agenţii de la Poliţia de Proximitate din Gura Humorului. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna antiviolenţă la Centrul Şcolar „Sf. Andrei” din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Săptămâna antiviolenţă la Centrul Şcolar „Sf. Andrei” din Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei