Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 oct 2009 - Anul XIV, nr. 230 (4216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Participare

PSD Suceava trimite 200 de persoane la Congresul extraordinar

Joi, 1 Octombrie 2009 (15:23:33)

200 de social -democraţi suceveni, din care 150 cu drept de vot şi 50 de invitaţi, vor participa vineri la Congresul extraordinar al PSD care se va desfăşura în sala Romaero din Bucureşti, unde liderul partidului, Mircea Geoană îşi va lansa candidatura la preşedinţia României. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat că ziua de vineri este extrem de importantă pentru social democraţi reprezentând primul pas pentru înlăturarea lui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni. Potrivit lui Iordache, Băsescu este obstacolul în diminuarea consecinţelor crizei economice, fiind de părere că actualul şef al statului trebuie să plece de la Cotroceni pentru ca România să poată ieşi din criză. „Traian Băsescu a demonstrat că nu este în stare să conducă România. Şi-a început mandatul prin scandal şi haos şi îl termină în criză”, a spus Iordache. El a spus că la congresul de vineri va fi lansat programul „PSD pentru România”. „Viziunea PSD pentru ţară nu se limitează la un singur mandat. Dorim să reconstruim România, să o reaşezăm lângă ţările normale şi civilizate care fac parte din Europa nu numai geografic. Dorim ca democraţia să fie reinstaurată în această ţară, unde în acest moment domneşte haosul, unde nimeni nu mai ascultă de nimeni iar adevăraţii vinovaţi sunt cei din conducerea PD-L, oameni care folosesc România ca pe o maşinuţă pe care o reglează să meargă în direcţia pe care o doresc”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava. Iordache crede că lupta pentru prezidenţiale va fi o luptă dură în care adversarii vor juca murdar, însă are convingerea că finalul va fi fericit iar Mircea Geoană va ajunge în fotoliul de la Cotroceni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava trimite 200 de persoane la Congresul extraordinar .
 Vizualizări articol: 911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava trimite 200 de persoane la Congresul extraordinar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei