Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2009 - Anul XIV, nr. 142 (4128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Candidatură

Băişanu vrea preşedinţia PNL Suceava

Duminică, 21 Iunie 2009 (13:59:34)

Fostul prefect de Suceava Ştefan Alexandru Băişanu şi-a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, candidatura la preşedinţia Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, la alegerile care vor avea loc în data de 12 iulie a.c.. La conferinţă, Băişanu a venit însoţit de cel care a spus că i-a dat ideea de a candida, deputatul PNL de Suceava Gheorghe Coroamă, de deputatul din partea minorităţii italiene, Mircea Grosaru, de prorectorul Universităţii Ştefan cel Mare, Aurel Burciu şi de consilierul judeţean PNL Brînduşel Nichitean. A fost prezent, de asemenea, şi actualul preşedinte interimar al filialei judeţene, Philip Rozopol, care şi-a anunţat deja intenţia de a candida pentru aceeaşi funcţie. Băişanu şi-a motivat candidatura prin aceea că interimatul la conducerea filialei judeţene „nu a adus nimic bun” şi că, pentru a avea rezultatele pe care le merită, liberalii au nevoie şi la Suceava de un preşedinte ales, cu atât mai mult cu cât bătălia din toamnă pentru preşedinţia României se anunţă una foarte grea. „Încercarea mea de a câştiga preşedinţia PNL, în competiţie cu alţi colegi de-ai mei, trebuie să aducă un plus de valoare la nivel organizatoric, de vizibilitate şi de luptă politică pentru că asta ne-a lipsit. Consider că echipa pe care o am va da rezultate şi va aduce PNL la cel puţin 20 la sută, aşa cum am reuşit la alegerile parlamentare”, a declarat Băişanu, care a mai spus că speră ca perioada de interimat să se sfârşească cu bine, iar după aceea cel care va conduce PNL să facă echipă cu cei care au pierdut competiţia internă şi să-i ducă pe liberalii suceveni la un scor cât mai bun în toamnă. Întrebat câte organizaţii locale îi sprijină candidatura, Alexandru Băişanu a răspuns că nu doreşte să facă nominalizări, dar în principiu multe dintre acestea îşi doresc o schimbare la nivelul conducerii judeţene.
Dacă Băişanu s-a rezumat la a-şi prezenta intenţiile în privinţa viitorului său politic, cu urări de succes de convenienţă la adresa contracandidaţilor săi, intervenţiile celor care îl sprijină şi ale actualului preşedinte Rozopol au scos la iveală tensiunile care există între diversele facţiuni din PNL Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu vrea preşedinţia PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Băişanu vrea preşedinţia PNL Suceava2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rozopol e un manager mai bun! trimis de
(22 iun 2009, 00:21:41
Dupa mine, Rozopol este un manager mult mai bun decat domnul Baisanu. Iar PNL, in acest moment, are nevoie de management pentru a se scoate din situatia electorala interimara.

Depinde de grosu partidului, de cei multi, pe cine vor alege. EU mizez totusi ca oamenii din teritoriu il vor alege pe cel care poate sa il scoata pe Antonescu presedinte la toamna, pe Philip Rozopol...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei