Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 dec 2008 - Anul XIII, nr. 297 (3978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premiul câştigat la concursul „O fotografie”, donat Claudiei Andreea Timinger

Joi, 18 Decembrie 2008 (15:28:44)

Cazul micuţei Claudia Andreea Timinger, fetiţa de numai trei anişori diagnosticată cu cancer, sensibilizează tot mai multe inimi, şi fiecare, după posibilităţi, doreşte să-i vină în ajutor.
Cezar Schipor, din localitatea Brodina, este unul dintre câştigătorii concursului „O fotografie” pe luna noiembrie. Acesta a decis să doneze premiul, constând în 150 de lei, Claudiei Andreea Timinger.
„Vă mulţumesc din suflet pentru aprecierea făcută, vă mărturisesc că această alegere are o valoare sentimentală, eu fiind un cititor al ziarului dumneavoastră încă de la primele sale apariţii. Aş dori ca suma stabilită ca premiu să fie virată în contul deschis pentru ajutorarea fetiţei Claudia Andreea Timinger”, a declarat Cezar Schipor, unul dintre premianţii concursului „O fotografie”, pe luna noiembrie.

Alături de familia Timinger, în „lupta” pentru salvarea vieţii Claudiei Andreea s-au alăturat şi copiii de la Grădiniţa cu Program Normal nr.13 Neghiniţă din Suceava, care au demarat o acţiune de strângere de fonduri pentru ajutorarea fetiţei. Astfel, preşcolarii vor organiza expoziţii cu vânzare a lucrărilor proprii, tombole, spectacole cu bilet de intrare şi vor merge cu colindul şi vor aduna bani pentru Claudia Andreea Timinger.
Fetiţa are nevoie de 100 de mii de euro pentru a ajunge la o clinică din Austria, unde trebuie să i se efectueze o intervenţie chirurgicală de extirpare a tumorii. Suma de bani necesară acoperă costul intervenţiei chirurgicale, precum şi tratamentul postoperatoriu pentru şase luni.
Claudia Andreea Timinger a fost diagnosticată acum o lună de zile cu o tumoră malignă de şase centimetri, poziţionată în apropierea aortei.
 Victor Timinger, tatăl Claudiei, a spus că „până acum s-au adunat aproximativ 5000 de euro în contul deschis pentru donaţii”. Ieri, Claudia a plecat la un spital din Cluj. Tatăl fetiţei a spus că „analizele Claudiei au suferit unele modificări şi trebuie să plecăm la Cluj pentru un tratament”.
Cei care doresc să facă donaţii pentru Claudia pot depune bani, în contul în euro, deschis la BCR, Cod IBAN RO32RNCB0655106359620002, sau în contul în lei RO59RNCB0655106359620001, filiala Suceava. Totodată, familia poate fi contactată la numărul de telefon 0741.779.093 – Victor Timinger.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiul câştigat la concursul „O fotografie”, donat Claudiei Andreea Timinger.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Premiul câştigat la concursul „O fotografie”, donat Claudiei Andreea Timinger5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei