Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 oct 2008 - Anul XIII, nr. 253 (3934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Ardeleanu răspunde ironiilor lui Băişanu cu acuzaţii de traseism politic

Luni, 27 Octombrie 2008 (17:51:04)
Candidatul PDL la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava 1, Sanda- Maria Ardeleanu, a răspuns ironiilor colegului său de la Universitatea Ştefan cel Mare Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu pe tema priceperii acesteia în problemele de administraţie. Sanda Maria Ardeleanu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este „ridicol” ca Alexandru Băişanu să facă abstracţie de faptul că ea este profesor universitar conducător de doctorate, a predat la toate treptele de învăţământ, a fost inspector şcolar şi acum ocupă funcţia de prorector, ceea ce ar însemna că se poate descurca foarte bine şi în administraţie.  „Este adevărat că domnul Băişanu are o experienţă administrativă şi politică, a fost membru ApR, după care a trecut la PC, acum mai nou este membru PNL. A fost pentru o scurtă perioadă consilier local din partea PC, a fost subprefect din partea aceluiaşi partid pentru câteva luni, apoi iarăşi pentru câteva luni a fost subprefect şi prefect apolitic, cu ghilimele de rigoare. Din nefericire, simpaticul meu coleg de la universitate s-a transformat într-un personaj politico-administrativ care nu a înţeles nimic din lecţia democraţiei. De la un doctor în epistemologie mă aşteptam la mult mai mult decât la nişte ironii prost formulate, cu trimiteri culturale greşite în conţinut. Aş dori să-i aduc aminte domnului Băişanu că biata Laika a zburat cu un satelit sovietic în jurul pământului şi nu pe lună, aşa cum a spus domnia sa”, i-a transmis Sanda Maria Ardeleanu contracandidatului său de la PNL.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu răspunde ironiilor lui Băişanu cu acuzaţii de traseism politic.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Ardeleanu răspunde ironiilor lui Băişanu cu acuzaţii de traseism politic3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "LAIKA" P O L I T I C A trimis de
(28 oct 2008, 09:19:48
Noi privitorii de rand, neinitiati in ale "politikiei" am auzit multe greseli de exprimare (numai zic de cultura generala care este in lipsa totala). Cea mai mare greseala care poate sa existe este minciuna politica. Atunci cand promisiunile fara acoperire fac ravagii la urechile celor de rand, atunci se intaleaza surzenia. Votul uninominal va face ravagii sau va aduna la o lalta pe toti "POLITICENII". Atacurile politice, vorbele aruncate de dragul "ADEVARULUI", sunt o strategie politica pana la urma. Dupa alegeri se vor uni toti si poate-si vor da mana.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei