Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 aug 2008 - Anul XIII, nr. 181 (3862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecvenţă

PSD, din nou în gura PDL

Luni, 4 August 2008 (16:13:21)
Deputatul PDL de Suceava, Romică Andreica şi-a acuzat din nou colegii parlamentari de la PSD de lipsă de interes pentru problemele judeţului. După ce au anunţat că nu participă la o întâlnire convocată de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur, parlamentarii PSD nu au fost prezenţi nici la întrunirea convocată de Instituţia Prefectului, cu primarii din zonele sinistrate.Deputatul Andreica a declarat, luni, că duminică la Prefectură nu a participat nici un parlamentar PSD şi asta ar arăta, în opinia deputatului, lipsa de interes a social-democraţilor pentru problemele judeţului. Andreica este de părere că gestul PSD este cu atât mai reprobabil cu cât deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, anunţase, cu două zile în urmă, că ea şi colegii săi nu văd utilitatea unei reuniuni convocate de Gheorghe Flutur, în schimb ar participa la una solicitată de prefect, ca şef al Comitetului pentru situaţii de urgenţă.  „Singura dată când au fost prezenţi parlamentari din toate partidele, inclusiv din PSD şi PNL, la o discuţie comună, a fost la trasarea colegiilor uninominale. Acesta este singura preocupare a parlamentarilor PSD, de a desena colegii uninominale în aşa fel încât să nu se murdărească prea tare de praf pantofii de lac ai domnului Bejinariu. Nu-i interesează problemele sociale, cu toate că se consideră un partid social”, a afirmat Andreica. În ceea ce priveşte concluziile întâlnirii de la Prefectură, deputatul a declarat că a fost vorba despre „o pledoarie la adresa Guvernului”, că „la nivel declarativ Guvernul stă foarte bine la alocarea de fonduri”, dar că până acum banii nu au ajuns la sinistraţi. Andreica a mai afirmat că a auzit plângeri de la unii primari, care spuneau că la întrunirea de la Prefectură s-au simţit „ca la o şedinţă cu părinţii”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD, din nou în gura PDL.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD, din nou în gura PDL5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Demagogie trimis de
( 4 aug 2008, 20:11:35
mare demagogie.nu mai poate Andreica de necazurile romanilor. isi9 face campanie electorala pe seama sinistratilor.Rusine.

2.   DEMAGOGUL trimis de
( 4 aug 2008, 21:19:02
andreica crede ca ne mai pacaleste! Iar va sta in calea oamenilor ...stie el bine ce comportament a avut la locale. marele d e p u t a t !!! Sa-ti fie RUSINE !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei