Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 aug 2008 - Anul XIII, nr. 181 (3862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

PD-L a împânzit judeţul cu ajutoare pentru sinistraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiune în forţă a democrat-liberalilor în zonele sinistrate din judeţul Suceava. Ca răspuns al apelului făcut de preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, către organizaţiile acestui partid din întreaga ţară şi preşedinţii, şi primarii democrat-liberali, la sfârşitul săptămânii trecute 39 de TIR-uri pline cu ajutoare au ajuns în localităţile afectate de inundaţii.

„Campania solidarităţii”, cum a fost intitulată această acţiune, a fost coordonată de secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, care a fost prezentă în cursul zilei de sâmbătă, 2 august a.c., în localităţile Moldoviţa şi Argel.

În acţiunea umanitară din cele două localităţi, Elena Udrea a fost însoţită de preşedintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, precum şi de secretarul general adjunct al organizaţiei judeţene a PD-L, Ioan Bălan.

Prima oprire a caravanei „Campania Solidarităţii” a fost în localitatea Moldoviţa, unde democrat-liberalii au adus şase TIR-uri cu ajutoare, constând în haine, saci de dormit, pături (toate noi), precum şi pateuri, ulei, apă, făină, zahăr, paste făinoase şi cereale.

Îmbrăcată într-o bluză albă din in, pantaloni trei sferturi şi balerini albi, înlocuiţi imediat cu cizme, Elena Udrea a ţinut să discute cu oamenii ale căror case şi culturi au fost afectate de inundaţii.

Imediat după ce a ajuns în zonele calamitate, Elena Udrea a fost recunoscută de persoanele sinistrate, care au ţinut să o aducă în propriile case pentru a-i arăta cu ce au mai rămas în urma inundaţiilor.

Deşi se află în continuare cu casele şi grădinile pline de nămol, sinistraţii din Moldoviţa, dar şi din Argel, i-au mărturisit Elenei Udrea că au acceptat situaţia în care se află şi că vor munci singuri pentru a-şi curăţa gospodăriile.

„Am trecut printr-o adevărată tragedie. Dar asta nu înseamnă că acum aşteptăm numai ajutorul statului. Muncim singuri şi o să ne curăţăm gospodăriile de nămolul care a rămas în urma inundaţiilor”, i-a spus o bătrânică Elenei Udrea.

Impresionată de tragedia oamenilor din zonele calamitate din Moldoviţa şi Argel, Elena Udrea a vizitat zeci de case ale localnicilor, adresându-le acestora întrebări despre pagubele pe care le-au avut şi asigurându-i de sprijinul său şi al organizaţiilor PD-L din întreaga ţară.

 

PD-L va continua să trimită ajutoare în judeţul Suceava

Secretarul executiv al PD-L a coordonat apoi acţiunea de distribuire a ajutoarelor, o parte dintre acestea ajungând imediat la sinistraţi, iar o parte, în special materialele de construcţie, fiind depozitate în Moldoviţa şi Argel, pentru a fi distribuite în funcţie de necesităţi.

„Am vrut să fim solidari cu cei care au suferit enorm de pe urma inundaţiilor. Cred că orice astfel de gest va fi foarte util pentru oamenii din zonele calamitate. Şi chiar dacă a fost o zi grea, pentru că am fost în zone greu accesibile, efortul a meritat. Oamenii s-au bucurat de aceste ajutoare, şi consider că toţi cei care îi pot sprijini trebuie să o facă de urgenţă”, a declarat Elena Udrea.

Ea a precizat că toate ajutoarele distribuite în zonele sinistrate din judeţul Suceava provin de la organizaţiile PD-L din ţară, precum şi de la preşedinţii de consilii judeţene şi primarii democrat liberali.

Secretarul executiv al PD-L a precizat că numai Consiliul Local al Sectorului 6 din Bucureşti a aprobat acordarea unui sprijin de 4 miliarde de lei vechi pentru sinistraţii din Suceava. Elena Udrea a precizat că acţiunea umanitară iniţiată de PD-L va continua şi zilele următoare, în judeţul Suceava vor ajunge şi alte ajutoare.

 

39 de TIR-uri cu ajutoare pentru judeţul Suceava

La rândul său, secretarul general adjunct al PD-L Suceava, Ioan Bălan, a arătat că, în zilele de sâmbătă şi duminică, democrat-liberalii din întreaga ţară au trimis în zonele sinistrate 39 de TIR-uri cu ajutoare.

Bălan a precizat că pe lângă Moldoviţa şi Argel, ajutoarele au fost distribuite în aproape toate zonele sinistrate, printre care Brodina, Stulpicani, Ulma, Comăneşti, Gura Solcii, Straja, Vicovu de Jos sau Humoreni.

„Toate organizaţiile noastre din ţară s-au mobilizat la apelul făcut de preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur. S-au strâns ajutoare şi bani pentru persoanele afectate de inundaţii, toate acestea urmând să ajungă în cel mai scurt timp la ei”, a declarat Ioan Bălan.

Secretarul general adjunct al PD-L Suceava a mai precizat că democrat liberalii continuă acţiunile de strângere de ajutoare, care au loc în toate judeţele ţării, urmând ca acestea să ajungă în toate zonele calamitate din Suceava.

„A fost o acţiune în forţă şi am reuşit să demonstrăm că partidul nostru este alături de cei în suferinţă, de cei care şi-au pierdut agoniseala de o viaţă în urma inundaţiilor”, a mai spus Ioan Bălan.

El a apreciat sprijinul tineretului democrat-liberal, care a fost prezent la acţiunile de distribuire a ajutoarelor. De altfel, săptămâna trecută, Organizaţia de tineret a PD-L Suceava a oferit apă minerală şi alimente, cu sprijinul Selgros, în localităţile Moldoviţa, Vatra Moldoviţei şi Frumosu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L a împânzit judeţul cu ajutoare pentru sinistraţi.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
PD-L a împânzit judeţul cu ajutoare pentru sinistraţi2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa fii solidar ,cu doamna udrea, d-le presedinte.. trimis de
( 4 aug 2008, 12:31:22
daca o sa-i placa''solidaritatea'' se va reantoarce ,ptr. ajutoare.....i-mi vine , sa dau cu tine de pamant....
1.1  RE: Sa fii solidar ,cu doamna udrea, d-le presedinte.. trimis de
( 5 aug 2008, 10:12:36
BAI NEROZILOR FLUTUR SI UDREA VA FACETI CAMPANIE ELECTORALA , VA FACETI POZE , VA FILMATI IN MIJLOCUL SINISTRATILOR , BAI FLUTUR FACETI DRUMURILE DE LA MOLDOVITA , BRODINA , ULMA , PODUL DE LA MARGINEA , ETC , NU VENITI CU CATEVA BAXURI DE APA MINERALA SI VA FACETI CAMPANIE! CE? PROIECTE , STUDII DE FEZABILITATE NU AI , MAI FLUTURE CAND AI FOST SEF LA DIRECTIA SILVICA TI-A TREBUIT STUDII DE FEZBILITATE ?SA RAZI SUTE DE HECTARE DE PADURE ?RUSINE BAI , LUMEA NU E PROASTA !SA LUCREZE UTILAJELE SI SA CARE PIATRA , BOLOVANI , PIETRIS NU TREBUIE PROIECTE , BAI , CA PROIECTE NU STITI SA FACETI ,INGINERII , ARHITECTII AU EMIGRAT IN ALTE TARI , NU ARE CINE SA LE FACA !
1.2  RE: Sa fii solidar ,cu doamna udrea, d-le presedinte.. trimis de
( 5 aug 2008, 10:57:54
bai FLUTUR NESIMITITULE , treci la birou , pune mana pe telefon si stai calare pe astia care trebuie sa faca drumurile si podurile , plateste-i ,ca ei se plang ca nu sunt platiti la timp , ti-as da cu poarta de la birou , aia bucovineana in cap , ti-as rupe-o de cap , ca a costat o avere , lasa fotografiile si filmele de campanie !ca daca nu termini pana la alegeri drumurile si podurile lumea stie ce o sa voteze !la munca nu la fotografii!
2.   Campanie electorala trimis de
( 4 aug 2008, 13:09:45
De unde dracu` se cheama ajutoare aceasta metoda parsiva de a face campanie electorala?Rusine,rusine si iar rusine oameni fara scru****care traiti si furati banul si pamanturile tarii!Cunosc multi oameni de la conducerea pdl-ului care si-au facut averi din ajutoare europene,nu am timp pentru a demonstra in fata legii acestea,dar nu in Romania ci la tribunalul european ca aici legea este cu hotii,dar cred ca va veni si timpul acela!
2.1  RE: Campanie electorala trimis de
( 4 aug 2008, 22:31:13
Ce prost mai esti,mai individule!Daca sunt ajutati cei aflati in nevoie,este campanie electorala si de unde au bani,daca nu-i ajuta nimeni,de ce nu o fac,tu cine p...a mati esti,seful DNA din Pocreaca.Sa-i demonstrezi aceste "faradelegi" lui Mobutu-Sese-Seco-Cucu-Nvendu-V din Zair.
3.   GRIJA trimis de
( 4 aug 2008, 13:14:08
NU UITATI CA SI LA C�MPULUNG MOLDOVENESC, SUNT DESTUI RAMASI FARA CASE SI CU BUNURI DISTRUSE, DE EI NU SE POMENESTE NIMIC.
3.1  RE: GRIJA trimis de
( 4 aug 2008, 13:20:02
Oameni din toata tara doneaza fieecare ce poate si apoi vine nesimtitul de flutur cu shleahta lui de hoti si impart ajutoarele spunand ca sunt de la pdl. Rusine sa va fie hotilor
3.2  RE: GRIJA trimis de
( 4 aug 2008, 14:08:41
De bine de rau, reprezentantii PD-L au facut ceva. C@c@ciosii astia de comunisti din psd au facut...pe ei.
4.   Aaa trimis de
( 4 aug 2008, 13:39:26
bai voi cei care sunteti inpotriva lor ,sunteti siguri PSD sau PNL,ba de ce nu faceti voi ce fac ei ,nu vie rusine la obraz sa vb asa de oameni care intind o mina de ajutor saracilor.
5.   Ajutoare trimis de
( 4 aug 2008, 13:54:34
daca vin cu ajutoare nu este bine, daca nu vin tot nu este bine, chiar f.rau, atunci cum este bine fratilor?

stie cineva ce vrem, noi, romanii, ....suntem oameni uriciosi, circotasi, birfitori, tot timpul nemultumiti de cei din jur, nu stim ce vrem, offf. doamne , oare ne multumeste ceva si cineva?

5.1  RE: Ajutoare trimis de
( 4 aug 2008, 23:18:30
Ca bine mai zici!!! ori dai ori nu...tot nu e bine. Specific romanesc. Eu am dat si tare bine am mai facut ca vai de steaua lor ce trag saracii. Daca familiile lor ar fi patit asta sa vezi ce bine le mai parea sa primeasca si ei "ajutoare". Dumnezeu nu doarme....

5.2  RE: Ajutoare trimis de
( 4 aug 2008, 23:30:24
Bai frate daca au de donat sa doneze discret nu in fata camerelor. In fata camerelor e campanie electorala. E bine ca au donat dar nu suntem prosti. Ne dam seama ca fac asta din interes mercantil electoral. 39 tiruri = 10.000 voturi. Asta e calculul. Nu omenia si grija pentru oameni ii mobilizeaza.
6.   Lupii trimis de
( 4 aug 2008, 13:57:43
de ce nu va intrebati cat intra in contul lor
6.1  RE: Lupii trimis de
( 4 aug 2008, 23:20:49
bai, te rog sa te duci personal sa vezi ce e la sinistrati si sa le dai tu "ajutoare " dar SA LE DAI. Dupa aia...mai comenteaza.
6.2  RE: Lupii trimis de
( 5 aug 2008, 07:23:16
din cite stiu eu nu intra nimic in conturile lor din contra mai complecteaza de la ei unde suma nu e suficienta , asa ca ,ELODIA parca erai doi metri sub pamint sau te-a scos viitura? Daca dau isi fac campanie ,daca nu dau nu sunt buni si trebuie schimbati .Deci trebuie sa umblam un pic la tartacuta unora la mansarda ,trebuie sa ne schimbam mentalitatea si sa ne punem pe treaba nu sa stam sa vedem ce fac alti ci haideti sa ne uitam la noi ce si cum facem. ELODIA tata treci la treaba nu mai minca ciuperci ca te intoxici.
7.   Pt elodia trimis de
( 4 aug 2008, 14:30:10
Dute si verifica la banca daca esti asa de curioasa si nu poti dormi noaptea .
8.   Pupincurismul e �n floare trimis de
( 4 aug 2008, 14:31:37
Bai YO YO si AAA, s�nteti niste pupin...isti! Nu mai poate Elena Udrea cu tot neamul ei de PDL-isti de necazurile oamenilor. Numai prostii sau aservitii nu vad, sau se fac ca nu vad, aceasta desantata si sc�rboasa campanie preelectorala. Vin "trompetisti" ca acest Dan COMAN si-i ridica-n slavi. Hai SICTIR !
8.1  RE: Pupincurismul e �n floare trimis de
( 5 aug 2008, 14:26:52
Bre comunist cu creierul distrofic !!! Macar de bine de rau noi- Yo si cu AAA ne multumim doar cu pupatul in schimb tu si mananci ceea ce iese din locul in care noi pupam. Si te mai intrebi de ce ti a avut loc aceasta distrofie a creierului. Iti spun eu mai comunist retardat (nu ca ceilalti conumisti ar fi mai rasariti-ca doar de asta voi va intelegeti asa de bine) !!! De la atatea materii fecale ingurgitate !!!

Crepa ranza-n voi de necaz pentru ca ati pierdut alegerile. Sper sa va explodeze si ficatul de necaz cand veti pierde si presedentialele !!!
8.2  RE: Pupincurismul e �n floare trimis de
( 6 aug 2008, 08:08:57
,, prietene"(claudiu mi se pare) vezi-ti de drumul tau si lasane sa ne facem treaba ca niste adevarati profesionistisi nu mai minca c---t ca te strici la burtica.Ti-e ciuda?? Vezi tine aproape de mentorul tau pe drumul catre Botosani, daca e nevoie pot pune o vorba sa va dea cite o ,,camera "single ca de a-ti cam obosit cit va ,,taiat coasa" si va trebuie o poerioada de relas.
9.   Felicitari!!! trimis de
( 4 aug 2008, 15:04:54
Traiasca Nelu Balan si Elena Udrea si in special Zeul Bucovinei Gheorghe Flutur!!!!!

Ei ne vor scoate din saracie!! Votati-i la toamna suceveni, si veti avea de toate: fonduri europene, drumuri europene, servicii ireprosabile in toate institutiile statului, criminalitate scazuta....intr-un cuvant VETI AVEA BUNASTARE SI BOGATIE CU UN SIMPLU VOT!! DOAR PUNETI STAMPILA PE PDL!!!!!! Mai mult, daca va inscrieti acum in PDL, veti primi 100 RON la inscriere, ca un avans al averii pe care o veti dobandi dupa ce pdl va castiga la toamna. PDL este partidul in care sunt toate lucrurile bune: oameni gospodari , bucovineni adevarati, oameni muncitori si pusi pe treaba. Restul partidelor sunt pline de mincinosi si de parveniti, hoti si talhari!!

TRAIASCA PDL, PARTIDUL SUPREM AL TARII, SI George Flutur, zeul suprem al Bucovinei, campion in a-i prosti si mai tare pe prosti si in ai zapaci si mai tare pe zapaciti si in a-i saraci si mai tare pe saraci!!
9.1  RE: Felicitari!!! trimis de
( 4 aug 2008, 21:44:35
Stimate tovarase , partidul iti multumeste ca il lauzi pe conducatorul suprem. Acum lasa-l 4 ani sa.si faca treaba si daca va dezamagi va iesi inapoi Mirzacul tau. pana atunci shut up beach! Ca orisicum , chiar daca il castrezi, pe Mirza nu.l mai voteaza nici dracu. S-ar putea, daca Flutur isi pune in minte si sigur isi va spune ca e incapatanat ca un magar, ca asta sa nu iese nici deputat la Dolhasca.
9.2  RE: Felicitari!!! trimis de
( 5 aug 2008, 14:29:13
Bravo Aleksander Lukasenko !!! Hai PD-L !!! Hai Basescu !!!

Moarte comunistilor !!!
10.   AJUTOARE BINEVENITE trimis de
( 4 aug 2008, 15:09:26
Campanie electorala, necampanie , ajutoarele sunt bine venite pt. cei aflati in nevoi si suferinta. Nu mai fiti carcotasi si rautaciosi, ganditi-va la bietii oameni nenorociti de puhoaie si incercati si voi sa-i ajutati. Nu mai criticati pe cei care aduc putina bucurie sinistratilor , indiferent din ce partid fac parte .
11.   Degeaba behaiti comunisti imputiti trimis de
( 4 aug 2008, 15:11:40
mai comunisti nesimtiti,ati pierdut tot ce se putea pierde si acum nici pe cei necajiti nu vreti sa ii ajutati.Este normasl sa urlati in disperare ca ati pierdut orice functie,in afara de portari si oameni de serviciu sau muncitori la Rosal.Degeaba bateti din gura ca nu veti obtine nimic
12.   Demonstreaza trimis de
( 4 aug 2008, 16:33:35
d-le Sachi,daca ai dovezi in sustinerea celor scrise de tine scoate-le la iveala.Fa-ti putin timp daca prin acesata actiune a ta vei desconspira niste lucriri ilegale. Asa stim multi o gramada de lucriri..... dar nu avem timp sa le spunem
13.   ... trimis de
( 4 aug 2008, 17:28:11
Nesimtire crasa din partea celor de la PD-L, asa se poate numi actiunea lor.

Sa profiti de nenorocirea altora ca sa castigi capital politic...

Culmea este ca le iese. Explicatia e simpla: asta este nivelul nostru de a percepe realitatea.
13.1  RE: ... trimis de
( 4 aug 2008, 20:54:46
Cucoana Elena ii face ochi dulci si lui Flutur ca la Constanta a cam merlito si Baselu nu are timp de ea.
13.2  RE: ... trimis de
( 4 aug 2008, 23:24:41
cred ca iti e ciuda ca nu poti face si tu!!! Ce sa faci, trebuie sa mai fie si ciobani nu toti trebuie sa faca politica de exemplu. Ha ha ha ce ofticosi!!!

14.   Nu este tocmai in regula trimis de
( 4 aug 2008, 22:34:59
Solidaritatea este un sentiment de o mare profunzime si care nu se potriveste cu fala, cu afisarea aproape indecenta a acestui fel de manifestari. Insotirea pas cu pas de catre cat mai multa presa a anumitor donatori nu face decat sa creeze impresia ca totul este extrem de fals si ca solidaritatea invocata nu e altceva decat o jenanta campanie electorala.
15.   Elene ,doua elene,eu ma transform trimis de
( 4 aug 2008, 22:35:34
eu elodia si ele agramate si blonde va scoatem din saracie.....e multe blonde destepte...lui bebe ii plac ...sunt bune stiti voi bine
16.   Intrebare trimis de
( 4 aug 2008, 23:08:12
se dau ajutoare si in localitatile a caror primari au alta culoare in afara de cea portocalie?
16.1  RE: Intrebare trimis de
( 4 aug 2008, 23:25:57
evident mai!!!!
17.   Intrebare trimis de
( 5 aug 2008, 00:55:23
de ce a uitat pdl_ul voivodeasa oare aici nu i nevoie de ajutoare? sau simpla coencidenta ca avem primar de la psd? suntem uitati si izolati de restul lumi
18.   "mieluseilor" trimis de
( 5 aug 2008, 08:22:49
Draga VIKY i-al de m�na pe SLY si cititi-l pe RADU. A spus tot ce se putea spune vizavi de solidaritate si precampanie electorala desantata! Nu va mai dati mielusei, nu tineti ochii �nchisi, deschidetii si veti vedea realitatea cruda (sau crunta ? )
19.   Pt.fani trimis de
( 5 aug 2008, 09:50:28
asa e ,frate!
20.   Psihopatului incurabil trimis de
( 5 aug 2008, 15:00:55
Bai YO YO, locul tau e la BALACEANA, pentru ca ceea ce scoti tu pe gura denota faptul ca ai doua cururi si nici un CAP!
20.1  RE: Psihopatului incurabil trimis de
( 5 aug 2008, 21:09:58
Sa zici multumesc fraiere ca am doua cururi si ca ai de unde manaca !!!
21.   Tre'sa fiu pdl-ist trimis de
( 5 aug 2008, 18:35:35
....ca sa primesc o sticla de apa minerala?

tot eu dau raspunsul-da!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei