Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iul 2008 - Anul XIII, nr. 152 (3833)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe tuşă

Doi dintre oamenii lui Mîrza la CJ Suceava s-au pensionat ieri

Marţi, 1 Iulie 2008 (16:04:33)

Doi dintre cei mai loiali oameni pe care i-a avut fostul preşedinte Gavril Mîrza în Consiliul Judeţean Suceava, Petru Ştirbu şi Doina Blaj, au trecut, de marţi, în rândul pensionarilor. Preşedintele CJ Gheorghe Flutur a anunţat, marţi, în conferinţă de presă, că cei doi s-au pensionat şi părăsesc instituţia, iar posturile de directori pe care aceştia le-au ocupat vor fi ocupate, cu titlu interimar, în cel mai scurt timp.

O altă schimbare făcută în aparatul funcţionăresc al consiliului este înlocuirea directorului economic Rodica Florişteanu, care ocupa postul cu delegaţie.

Flutur a declarat că vor urma şi alte schimbări, la care va recurge „în scopul eficientizării activităţii instituţiei”. „Lucrăm acum la reorganizare pentru folosirea cât mai eficientă a aparatului propriu al Consiliului Judeţean şi instituţiilor subordonate”, a arătat preşedintele.

Acesta a susţinut că va promova în funcţii oameni tineri şi că a descoperit cu plăcere că în CJ lucrează oameni foarte capabili, pe care îi va încuraja.

În următoarele săptămâni vor avea loc şi alte modificări de personal, iar Gheorghe Flutur a anunţat deja că unele compartimente le consideră „cu încărcătură stufoasă”, în timp ce altele, precum departamentul care se ocupă de atragerea fondurilor europene şi cel de promovare a turismului sunt neacoperite.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi dintre oamenii lui Mîrza la CJ Suceava s-au pensionat ieri.
 Vizualizări articol: 957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doi dintre oamenii lui Mîrza la CJ Suceava s-au pensionat ieri5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aaaaaaaaa trimis de
( 1 iul 2008, 16:35:47
Mai Coane Flutur, nu mai sta asa de incruntat ca noi te credem, orice ai spune. Stim cat esti de serios!!! Stai sa vezi tu de la toamna cum ai aruncat banii pe geam cu campaniile tale, ca guvernul psd-pnl o sa te arda la kurutz, mai ales daca vine relu fenechiu la suceava!!! HEHEHEHEE
1.1  RE: Aaaaaaaaa trimis de
( 1 iul 2008, 18:07:38
Auzi da straton cand pleaca la pensie??
2.   TRIMIS DE trimis de
( 1 iul 2008, 20:57:40
Astept cu nerabdare si schimbari la protectia copiilului.

2.1  RE: TRIMIS DE trimis de
( 2 iul 2008, 10:04:03
O daaaa, e cazul! Acolo au fost promovate doar persoane care aveau alte specializari decat e specificul institutiei! Plus ca si sistemul rudele atrag rudele merge uns!
3.   Sper..... trimis de
( 1 iul 2008, 23:39:47
Sper ca acele functii vacante sa fie ocupate de oameni cu expertiza....Sper ca judetul Suceava sa redevina macar ceea ce a fost odata....Sper.....Sper ca organigramele institutiilor subordonate C.J. sa nu mai fie atat de stufoase.Parerea mea este ca sunt prea multi"pierde timp"platiti de la buget....Oricum,speranta moare ultima....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei