Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 feb 2008 - Anul XIII, nr. 32 (3713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demisie

Daniel Drăgoi a demisionat, astăzi, din Consiliul Judeţean Suceava

Vineri, 8 Februarie 2008 (15:24:31)
Consilierul judeţean Daniel Drăgoi şi-a înregistrat, astăzi, demisia din Consiliul Judeţean Suceava. El a obţinut mandatul, la alegerile locale din 2004, candidând pe lista PSD, dar în urmă cu două zile a anunţat că mai departe doreşte să facă politică în echipa senatorului Gheorghe Flutur, de la PD-L.
Drăgoi ne-a declarat că i se pare corect ca, odată ce îşi schimbă opţiunile politice, să renunţe şi la ceea ce a obţinut cu sprijinul altui partid. “Nu este cazul să umblăm cu procese, să ne facem tot felul de şicane sau mai ştiu eu ce. Corect este să demisionez din Consiliul Judeţean. Mă înscriu în PD-L curat, cu acte în regulă”, a afirmat Daniel Drăgoi.
El a precizat că a avut şi o discuţie telefonică cu preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, pe care l-a anunţat că a plecat spre PD-L.
Următorul pe lista de consilieri PSD este directorul Ansamblului Ciprian Porumbescu, Emil Havriliuc. Dacă demisionează din CJ şi Adrian Artene, ales de asemenea pe lista PSD, în deliberativul judeţean va mai fi o femeie, Monica Tipu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Drăgoi a demisionat, astăzi, din Consiliul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 1939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Daniel Drăgoi a demisionat, astăzi, din Consiliul Judeţean Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre unii trimis de
( 8 feb 2008, 14:54:14
Acest Dragoi pocait la origini a supt cat a putut de Consiliu si PSD si acu se muta in alta barca. Daca va aduceti aminte pocaitul asta a aparut mai demult la TV protestand ca nu-s ce firma a postat prin Suceava reclame erotice.

Ideea era ca pocaitul asta se dusese la firma respectiva sa ceara sponsorizari (adica pomana) si aia daca nu l-au refuzat i-a dat in git la Pro TV!

Eu unul ma bucur ca vagabonzii astia pleaca de prin PSD si PNL. Uite asa mai aflam si noi de caracterul unuia sau altuia.

Da-l in masa de nenorocit demagog!
2.   In genunchi ma-ntorc la tine trimis de
( 8 feb 2008, 16:27:10
multi dintre cei care intra in pd-l vor fredona celebrul slagar al lui geani morandi, in genunchi ma-ntorc la tine dar sper sa nu aiba succesul artistului
3.   Fiecare lupta cum poate trimis de
( 9 feb 2008, 09:58:43
Nu fiti rai; domnul acesta s-a luptat si pentru problema tomografului din spital. si ce daca este pocait, bine ca nu este betivan sau altceva... Poate ca in noul partid, alaturi de oameni competenti va putea face mai multe. Ce bine ar fi daca si altii ar face ca el!
4.   Rusinea din spatele mortii trimis de
(10 feb 2008, 00:24:51
Domnule Daniel Dragoi !!!! NU UITATI !!!!

" TOATE FEMEILE DIN LUMEA ASTA SUNT CURVE IN AFARA DE MAMA SI SORA MEA ....DAR NU UITATI CA SI MAMA SI SORA MEA SUNT FEMEI !!!! "

NAPOLEON BONA PARTE

NU UITATI CA IN ACEASTA TARA MUNCITOREASCA NU SE PRACTICA HOMOSEXUALISMUL

PROBABIL CA VA GANDITI CA SUNT RASIST.... SINCER ..... DA!

DOAR CU CURVE DE OAMENI CA DUMNEAVOASTRA SA TRAITI SI NU VA UITATI RUJUL 3

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pulpe de pui cu orez şi praz 4 porţii - 50 minute 4 pulpe de pui mari2 fire de praz200g orez cu bobul lung 150ml ulei1 lămâie1 leg. ceapă verde± sare, piper Pulpele de pui curăţate şi spălate, crestează-le pe toate părţile şi presară-le cu sare şi... Citeşte