Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 mai 2009 - Anul XIV, nr. 113 (4099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Liga I

Rapid a câştigat derbiul cu Steaua

Formaţia Rapid Bucureşti a câştigat, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), în faţa echipei Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a, în urma dublei reuşite de Juliano Spadacio.

Golurile partidei au fost marcate de Kapetanos \'52, pentru Steaua, respectiv Spadacio \'47, \'68 pentru Rapid .

0-1: Emil Dică a centrat în mijlocul careului de 16 metri de unde Spadacio a reluat, cu latul, în plasă, de la aproximativ 10 metri, balonul fiind uşor deviat de Zapata.

1-1: Szekely a insistat la un balon în careul advers, a şutat din unghi în Andrade, care a respins până la Kapetanos şi atacantul Stelei a şutat sub transversală.

1-2: J.P. Andrade i-a pasat lui Spadacio, aflat în ofsaid, şi portughezul a pătruns în careu şi a înscris cu un şut plasat, la colţul lung, pe lângă portarul Zapata. La partidă au asistat 15.120 de spectatori.

Jucătorii echipei Steaua au intrat pe gazon cu un banner negru pe care era scris "Ivan, mereu cu noi", în memoria lui Ivan Petru Andrei, un suporter al grupării "roş-albastre" în vârstă de 20 de ani, care a decedat într-un accident de maşină, imediat după derbiul cu Dinamo. După aceea, George Ogăraru a luat bannerul şi l-a dat suporterilor de la Peluza Sud.

În minutul 2, crainicul stadionului a anunţat că suporterii Rapidului vor fi evacuaţi în cazul în care vor mai arunca torţe pe teren. Acelaşi mesaj a fost repetat şi în minutul 33, atunci când fanii echipei giuleştene au aruncat cu o torţă în direcţia suporterilor echipei Steaua.

Din minutul 34, suporterii Stelei de la Peluza Sud au început să-i provoace pe fanii echipei Rapid, aruncând cu scaune şi petarde în direcţia acestora.

Suporterii formaţiei Steaua au afişat două bannere cu mesajele: "Nu vrem să vă simţiţi prost, din Italia când v-aţi întors?", "Ivan este acum printre nori, Titan Boys alături de vânători".

Semedo a fost huiduit de suporterii echipei Steaua în momentul schimbării.

În minutul 88, suporterii echipei Steaua de la tribuna I şi tribuna a II-a au scandat "Demisa, Demisia".

 

Universitatea Craiova - Gloria Buzău, scor 1-1

Formaţia Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida susţinută vineri, pe teren propriu, în faţa echipei Gloria Buzău, aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii I. Pentru Universitatea Craiova a marcat Florin Costea \'80, în timp ce golul buzoienilor a fost reuşit de Mansour \'39.

0-1: Dorel Stoica a trimis un balon spre propria poartă, Bornescu a ieşit pe sub balon la marginea careului de 16 metri şi Mansour a reluat mingea, cu capul, din săritură, şi a înscris în poarta goală, peste portarul Universităţii.

1-1: Woobay a centrat cu exteriorul la colţul lung, Zimmermann a ezitat şi Florin Costea, nemarcat, a reluat cu capul sub transversală, de la aproximativ 6 metri.

În minutul 25, arbitrul Marian Balaci a întrerupt partida pentru a oferi celor două echipe o pauză de hidratare.

În minutul 57, Claudiu Ionescu a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Mansour a deviat balonul şi Mera a intervenit pe traiectoria balonului, dar golul a fost anulat de arbitrul Marian Balaci, la semnalizarea tuşierului, pentru o poziţie de ofsaid în care se afla fundaşul echipei Gloria Buzău.

 

Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0

Formaţia Gloria Bistriţa a câştigat, scor 1-0, partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu. Golul victoriei gazdelor a fost marcat de Diogo \'47.

În minutul 47, mijlocaşul echipei bistriţene, Diogo, a reuşit să marcheze cu un şut bine plasat din interiorul careului de 16 metri al oaspeţilor, după o pasă primită de la Mărginean.

În minutul 24, Zaharia şi Murgan s-au lovit violent cap în cap. Minute întregi echipele de medici au acordat îngrijiri medicale, apoi pe gazon au pătruns două salvări. Cei doi jucători au fost urcaţi în ambulanţă şi transportaţi imediat la spital.

În minutul 84, mijlocaşul echipei gorjene, Păcurar, a fost eliminat de pe teren după ce a văzut un al doilea cartonaş galben pentru un fault la mijlocul terenului.

 

Politehnica Iaşi - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0

Formaţia Politehnica Iaşi a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-0 (1-0). Golurile au fost marcate de Petar Jovanovici \'24, Sfârlea \'82

În minutul 24, Pârvulescu nu l-a putut opri pe Nuno Viveiros aproape de linia de fund, jucătorul portughez a centrat în centrul careului de unde Petar Jovanovici a reluat imparabil, cu latul, în poarta lui Vâtcă.

Cu opt minute înainte de final, Andrei Cristea a centrat de pe partea dreaptă şi Sfârlea a reluat, cu latul, din cădere, de la aproximativ 2-3 metri.

În minutul 86, Florin Lazăr a fost eliminat după ce l-a lovit pe Andrei Cristea în urma unui meleu în care au fost angrenaţi mai mulţi jucători ai celor două echipe.

La partidă au asistat aproximativ 11.000 de spectatori.

 

Farul Constanţa - FC Argeş, scor 2-0

Formaţia Farul Constanţa a câştigat, sâmbătă, partida susţinută pe teren propriu în faţa echipei FC Argeş, cu scorul de 2-0 (2-0). Golurile au fost înscrise de Rusmir \'11, Chico \'36.

1-0: Gerlem a pasat printre doi fundaşi ai echipei FC Argeş şi l-a lãsat singur pe Rusmir cu portarul Boşneag, pe care l-a driblat şi a înscris în poarta goală.

2-0: Măţel a centrat de pe partea dreaptă şi Chico a reluat cu latul la colţul scurt, din interiorul careului mic.

În minutul 59, Gerlem a primit cartonaş galben pentru o intervenţie dură asupra unui adversar, iar antrenorul Cristian Cămui a decis să-l înlocuiască pe jucătorul brazilian din cauza faptului că era prea nervos. În momentul schimbării, Gerlem s-a întors spre banca tehnică a formaţiei FC Argeş şi a făcut gesturi obscene către suporterii echipei Farul care l-au huiduit pe toată durata partidei, iar arbitrul Robert Dumitru i-a acordat al doilea avertisment şi, implicit, cartonaşul roşu, astfel că înlocuirea cu Mendy nu a mai fost efectuată.

În minutul 90+1, Voiculeţ a şutat în minge, care l-a lovit pe Tameş, fotbalist aflat la pământ, moment în care mai mulţi jucători ai ambelor echipe s-au îmbrâncit reciproc, fiind despărţiţi de membrii brigăzii de arbitri.

 

CFR Cluj - FC Braşov, scor 2-0

Formaţia CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (0-0), partida disputată pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Braşov.

Golurile au fost marcate de Peralta \'73 şi Ruiz \'90.

1-0: Ruiz a primit o centrare aproape de linia de fund, a recentrat până la Peralta, care, de la aproximativ şase metri, a reluat peste portarul braşovean.

2-0: Mara a centrat excelent pentru Ruiz şi atacantul formaţiei clujene a reluat cu capul, în colţul din stânga al porţii lui Dani Coman.

La partidă au asistat aproximativ 7000 de spectatori.

 

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni, scor 0-2

Formaţia Unirea Urziceni s-a impus, ieri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0) în faţa echipei Oţelul Galaţi.Golurile au fost marcate de Varga, în minutul 66, şi Onofraş, în minutul \'90+1.

0-1: Dacian Varga a şutat din marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, direct în vinclul porţii lui Kolev.

0-2: Onofraş a profitat de o nesincronizare între fundaşii echipei Oţelul Galaţi, l-a driblat pe portarul Kolev, ieşit la aproximativ 30 de metri, şi a înscris în poarta goală.

În minutul 79, arbitrul Iuri Baskakov i-a acordat al doilea cartonaş galben şi, implicit pe cel roşu, fundaşului dreapta de la Oţelul, Marian Cârjă.

La faza de la al doilea gol, portarul echipei Oţelul Galaţi, Stoian Kolev, s-a accidentat şi nu a mai putut continua meciul. Cum antrenorul Petre Grigoraş efectuase toate cele trei schimbări, Kolev a fost înlocuit în poartă de Gabriel Paraschiv.

La partidă au asistat aproximativ 6000 de spectatori.

 

FC Vaslui - CS Otopeni, scor 2-0, în Liga I

Echipa FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, scor 2-0 (1-0), formaţia CS Otopeni.

Golurile au fost marcate de Genchev \'6 şi Zmeu \'58.

În minutul 6, Hugo Luz a centrat de pe partea stângă, mingea a ajuns la Genchev, în colţul careului de şase metri, acesta a şutat, Munteanu a respins, balonul a revenit la Genchev, care a deschis scorul.

Nouă minute mai târziu, Temwanjera l-a deposedat pe fundaşul Panait, a pornit spre poarta adversă şi a fost faultat în careu de acelaşi Panait. Genchev a executat slab lovitura de la 11 metri, iar Munteanu a apărat.

Zmeu a majorat diferenţa pe tabela de marcaj în minutul 58, când a şutat de la 25 de metri, pe mijlocul porţii, profitând de gafa portarului Munteanu, care a scăpat mingea printre picioare.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapid a câştigat derbiul cu Steaua.
 Vizualizări articol: 372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapid a câştigat derbiul cu Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Alte titluri din Sport national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei