Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 oct 2008 - Anul XIII, nr. 233 (3914)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Pană: „Voi duce protestele până la extrem”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Marian Pană apreciază că decizia Comisiei de Disciplină a FRF de a exclude Cetatea din Cupa României, pe motiv că sucevenii au jucat fără junior în teren în confruntarea din turul precedent cu Ceahlăul Piatra Neamţ, a pus formaţia pe care o antrenează într-o situaţie jenantă şi extrem de complicată.

„Nu cunosc punct cu punct regulamentele, pentru că nu-i obligaţia mea să ştiu aceste lucruri. Oricum, Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice este foarte stufos, greu de aplicat şi de înţeles, pentru că multe articole de lege se bat cap în cap. Tocmai pentru că nu eram siguri dacă trebuie să jucăm cu un junior în teren, organizatorul nostru de competiţii l-a chestionat înainte de meci pe această temă pe observatorul partidei, Victor Ciocan din Bistriţa, care ne-a asigurat că nu avem această obligativitate. Vă daţi seama că dacă nu primeam această confirmare oficială nu-mi permiteam să sfidez regulamentele şi să joc fără junior”, a declarat tehnicianul sucevean.

 

„Intrăm pe teren la meciul cu Buzăul şi nu mai ieşim”

Marian Pană a mai precizat că îi este greu să accepte această hotărâre, pentru că jucătorii săi au obţinut victoriile cu Ceahlăul şi FC Botoşani pe teren, cu multă trudă. „Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca să-mi apăr munca. În cazul în care Comisia de Apel nu ne va face dreptate, intenţionez să duc protestele până la extrem. Vă spun la modul cel mai serios, că pe 15 octombrie o să urc jucătorii echipaţi în autocar şi ne vom deplasa la stadionul care va găzdui meciul Gloriei Buzău din Cupa României. Apoi vom sări gardul în teren, pentru a fi prezenţi la primul fluier al arbitrului”, a mărturisit antrenorul Cetăţii.

În încheierea discursului, Marian Pană s-a referit şi la „prietenii” de la FC Botoşani, care în opinia sa nu s-au purtat bărbăteşte atunci când au apelat la aceste manevre pentru a-şi scuza înfrângerea din Cupă, de pe Areni.

 

Moldovan: „E cusută cu aţă albă”

La rândul său, preşedintele Dumitru Moldovan şi-a păstrat discursul din ziua precedentă, precizând că dacă va fi nevoie va merge până la Tribunalul sportiv de la Lausanne pentru a căuta dreptatea. Oficialul Cetăţii a precizat că decizia pronunţată ieri pare cusută cu aţă albă, pentru că nu are nici un fel de acoperire regulamentară. „Hotărârea Comisiei de Disciplină lasă în urmă mai multe semne de întrebare. Este o enigmă cum membrii Comisiei au luat în seamă un memoriu care nu a fost depus în termen şi care, pe deasupra, nu a fost nici timbrat”, a menţionat Moldovan.

Conducătorul Cetăţii a evocat în apărarea grupării sucevene şi articolele 7.3 şi 51.6 din ROAF, care stipulează faptul că arbitrii sunt obligaţi să controleze înaintea fiecărui joc dacă cele două combatante respectă regulamentele competiţiei în care activează. Dacă se constată nereguli, arbitrul este obligat să nu permită participarea la joc a jucătorului care nu respectă aceste condiţii. În cazul în care dreptul de joc a fost acordat în condiţii neregulamentare de către organele competente, meciurile respective se vor omologa cu rezultatul din teren.

„Membrii Comisiei de Disciplină se umplu de penibil şi atunci când menţionează că memoriul referitor la meciul Cetatea – Ceahlăul Piatra Neamţ a fost depus în termenul legal de 15 zile. Păi dacă se întâmpla aşa, logic era să nu ne mai programeze să jucăm în turul următor, cu FC Botoşani”, a adăugat Dumitru Moldovan.

 

Oficial FC Botoşani: „Cine greşeşte, plăteşte”

FC Botoşani în schimb, prin vocea oficialilor săi, salută hotărârea luată de Comisia de Disciplină a FRF.

„Am văzut decizia şi, dacă cei de la Suceava nu o vor mai ataca, înseamnă că vom juca cu Ceahlăul Piatra Neamţ în Cupa României. Cine a greşit va trebui să plătească. Deocamdată nu pot să zic prea multe şi pentru noi mai important este meciul de sâmbătă cu Ceahlăul, din campionat, şi abia apoi cel din Cupa României. În primul rând trebuie să învingem pe Ceahlăul în campionat pentru a lua trei puncte şi pentru a ne reveni”, a spus Valeriu Iftime, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pană: „Voi duce protestele până la extrem”.
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Pană: „Voi duce protestele până la extrem”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Moldo trimis de
( 3 oct 2008, 11:14:42
moldovan n-ai demisonat ce mai astepti meciul de maine sa fii huiduit si injurat oleaca................ bunnn daca asa vrei tu .....
1.1  RE: Moldo trimis de
( 3 oct 2008, 11:41:50
in ziarul MONITORUL DE PLOIESTI scrie ca ne arbitreaza si BOGDAN HARLAB si daca am gresit imi cer scuze.
2.   MARIAN PANA trimis de
( 3 oct 2008, 11:26:12
AI FOST SI RAMAI UN OM DE CUVANT SI DE ONOARE SI SPERAM MACAR TU SA NU LASI LUCRURILE ASA CUM SANT CA AI PRIMIT 9 ETAPE DE SUSPENDARE , JUCATORI DE BAZA LOVITI , RUPTI , SUPORTERI AMENDATI CU INTERDICTIE DE-A INTRA PE STADION SI 1 SI CU DOSAR PENAL SI TOTUL DEGEABA .MACAR SA-SI CEARA SCUZE VINOVATUL FATA DE SUPORTERI DACA NU ARE ONOARE SI NU-SI DA DEMISIA . BAFTA MAINE CA AVEM MECI GREU CU PLOIESTIUL SI VINE SI PRIETENUL TAU HARLAB LA TUSA SI SPER S-A ARBITREZE CORECT.
2.1  RE: MARIAN PANA trimis de
( 3 oct 2008, 13:31:58
Da la modul cum se comporta acolo ii este locul.
2.2  RE: MARIAN PANA trimis de
( 3 oct 2008, 15:46:30
Tu mai suferi mult, ma? Vezi ca-ti moare neuronul! Esti anti-inteligenta! Jet!
2.3  RE: MARIAN PANA trimis de
( 3 oct 2008, 22:03:26
Da la modul cum se comporta acolo ii este locul.

ADICA CE AI VRUT SA SPUI MAI EXACT? CA LA TRIBUNA A DOUA SUNT CE!?

DE ATATIA ANI DE CAND MERG LA MECIURI PE ARENI... N-AM AUZIT TRIBUNA INTAI SA INCURAJEZE ECHIPA! VREI CA SI CEI DE LA TRIBUNA A DOUA SA DOARMA CA VOI?! te-ai uitat in dreapta si in stanga sa vezi ce "colegi" de scaun de plastic mizerabil ai?!
3.   Esti tampit ? trimis de
( 3 oct 2008, 12:17:25
Ce dracu tot o tii cu Harlab esti nebun nu auzi ca nu el ne arbitreaza ?/??

Iar mai lasa-ma si cu Pana ca prea face spectacol pe margine mai bine ar avea grija cum face echipa si ce joaca !!!!( ca nu prea joaca nimic in deplasare din ce am vazut la televizor , nici acasa nu rupe gura targului ).Pe Mircea Negru de ce nu-l baga sa vazut ca stie baiatu ????

M-am uitat la meciurile din deplasare sta cuminte acolo in patratelul lui dar acasa zici ca e nebun , un antrenor nu trebuie sa aiba asa un comportament si nu e prima data cand face asa ,la fiecare meci acasa se da in spectacol,PREA EXAGEREAZA, ce vrea sa ARATE CA E MARE ANTRENOR ?

NU ASA NE DEMONSTREZI NOUA SUPORTERILOR CA ESTI MARE ANTRENOR ,DIN CONTRA .HAI BAFTA BAIETI MAINE ,SA-I BATEM PE PLOIESTI SI NUMAI ASA D-L PANA POTI DEMONSTRA CA ESTI UN ANTRENOR BUN NU PRIN COMPORTAMENTUL TAU .

4.   Asa e trimis de
( 3 oct 2008, 12:52:30
Eu la meciuri stau in spatele bancii de rezerva si nu e normal cum face Pana la fiecare meci.De multe ori nu are treaba cu arbitrul ci cu jucatorii nostri pe care ii injura si mereu intra in teren tipand.Sa nu dam vina numai pe arbitrii ca el este vinovat si ar trebui sa se stapaneasca sa nu mai faca asa .

Daca imi amintesc bine la un meci Rapidul cu nu stiu cine Peseiro a iesit din patratelul lui alergand pe margine nu intrand in teren si Tudor la trimis in tribuna si a fost suspendat ( daca facea ce a facut Pana, mai sa-l ia la bataie pe arbitru de rezerva ce credeti ca patea ?? ).Nu cred ca are cineva ceva cu el , orice antrenor daca facea asa avea aceasi soarta.

E normal sa tinem cu el dar ceea ce a facut nu e normal.

Hai Cetatea maine batem !!!!!!!!! Bafta !!!!!!!!!!!
5.   Spectacol trimis de
( 3 oct 2008, 13:22:50
haide domnu pana mai lasa-ne cu circul asta..crezi ca ne impresionezi?banii sunt buni,nu? las ca o sa vedeti voi cand o sa va huiduie si o sa va strige demisia ''fraierii'' de care va bateti joc..
5.1  RE: Spectacol trimis de
( 3 oct 2008, 13:30:04
da si o mai face si pe victima , o sa-si vanda cartile din bliblioteca,ce cult esti d-l Pana ?? daca erai te comportai altfel.Nu ai bani ? ?? saracutu , dar contractul am auzit ca e destul de consistent . Rusine Pana ca mai faci si mistouri dupa ce ca faci ce faci.
5.2  RE: Spectacol trimis de
( 3 oct 2008, 15:48:59
Vorbesti in numele tau, desigur. Sunt institutii specializate pentru tratarea schizofreniei si a paranoii. Iti recomand sa apelezi cu incredere. Dar totusi ce bine ma simt ca arde!laughing
6.   ASA E trimis de
( 3 oct 2008, 13:41:58
BAI PROSTILOR CE AVETI CU PANA?E SI EL ANTRENOR NU K VOI BOSCHETERI.
7.   SPECTACOL trimis de
( 3 oct 2008, 13:45:12
SA VEDETI VOI CE BATAIE LUATI LA BOTOSANI.MAI BINE RAMANEATI IN C PROSTILOR.NU MAI ZIC DE MECIUL DE MAINE CE VA RUP PLOIESTIUL:))
7.1  RE: SPECTACOL trimis de
( 3 oct 2008, 19:09:53
nu ai treaba pe camp? lasa gargara si mana pe lopata
8.   Ar trebui sa-l stii trimis de
( 3 oct 2008, 14:02:20
D-l Pana eu cred ca ar trebui sa cunosti regulamentul ca meseria ta de antrenor din pacate are legatura cu regulamentul.

Vezi daca stiai regulamentul nu erai suspendat acum deoarece nu ai voie sa depasesti patratelul si sa intri in teren in timpul jocului , nu mai spun de injuraturile si manifestarile tale de parca ai fi cioban nu antrenor.Rusineeeeeeee!!!!!!!!

8.1  RE: Ar trebui sa-l stii trimis de
( 3 oct 2008, 15:53:06
Daca pt tine fotbalul e un circ la care sari ca maimuta si e mai bun ala care urla mai tare, e clar. Ca boul la poarta noua te uitai tu la el. Radu e un om cu mult prea mult bun-simt ca sa inteleaga un dobitoc ca tine. Iar faza cu dusul arbitrilor la manastiri a fost o ironie, prostule, la adresa marelui presedinte moldovan care habar n-are de regulament. Pierdem ca prostii puncte si partide ca oligofrenu asta nu stie sa citeasca. Si e normal ca l-a luat si pe Pana sub aripa, doar corb la corb nu scoate ochii. Penibililor!
9.   Meci de meci trimis de
( 3 oct 2008, 19:18:56
haideti fratilor la Botosani sa vedeti un meci frumos , cacanari suceveni, judet plin cu pocaiti
9.1  RE: Meci de meci trimis de
( 3 oct 2008, 19:40:34
Nu tie rusine paios nenorocit te mai lauzi cu asa un meci ??

Ati luat-o de la noi cu un gol de liga campionilor ,in locul vostru mi-ar fi rusine sa astept pomana de la Ceahlaul si de la COMISIA PULI.

ORICUM voi ati primit pomana dar noi v-am invins pe teren si asta e CEL MAI IMPORTANT FRAIERILOR.

ATI AJUNS SA STATI CAPRA IN FATA CEAHLAULUI NENOROCITILOR.

EI O SA CASTIGE IN CAMPIONAT SI PE VOI VA LASA SA CASTIGATI IN CUPA,SANTE-TI FETITELE LUI PINALTI . RUSINEEEEEEEEEEE !!!!!!!
9.2  RE: Meci de meci trimis de
( 3 oct 2008, 22:07:17
asta e... si voi veniti cu bonuri de masa la baisa! ce sa facem daca suntem saraci? si ne-am invatat cu pomana?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei