Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 nov 2014 - Anul XIX, nr. 257 (5766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Caz social

În comă, la spital, după ce a îngheţat de frig

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava, a fost internat în weekend la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a îngheţat de frig, acesta fiind al treilea caz de hipotermie înregistrat la această unitate sanitară de la debutul sezonului rece. Este vorba de un caz social, un om al străzii, care din cauza frigului pe care l-a îndurat a intrat în comă.

Potrivit medicilor, bărbatul se afla în stare critică în momentul în care a ajuns la spital, deoarece temperatura corpului îi scăzuse la 28,2 de grade Celsius. Boschetarul a fost internat la Reanimare, însă medicii sunt destul de rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire, explicând că este vorba de un organism tarat, slăbit de multiple boli (inclusiv epilepsie) şi de consumul de alcool.

La finele săptămânii trecute, o femeie de 28 de ani, din judeţul Braşov, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava cu probleme de sănătate cauzate de frig. Femeia a fost diagnosticată cu hipotermie uşoară, iar pentru că situaţia ei nu impunea internare a fost lăsată să plece la câteva ore după ce a fost stabilizată.

Tot weekendul trecut, medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava au tratat un pacient din localitatea Limanu, judeţul Constanţa, pe care trecătorii l-au găsit căzut în stradă. Bărbatul era inconştient, iar în urma consultului medical s-a stabilit că era vorba de o comă profundă cauzată de o meningoencefalită. Bărbatul prezenta şi hipotermie, el având temperatura corpului de 34 grade Celsius ca urmare a expunerii prelungite la frig. Pacientul a fost dus direct la Reanimare, tot în stare critică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În comă, la spital, după ce a îngheţat de frig.
 Vizualizări articol: 1576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În comă, la spital, după ce a îngheţat de frig0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei