Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 109 (8026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tabăra de vară – Temerari pe drumul cunoașterii

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, sectorul „Catehizare, tineret și educație pentru viață”, al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, organizează vara aceasta la Mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini tabăra de vară TEMERARI PE DRUMUL CUNOAȘTERII.

Activitățile pe care le propunem tinerilor participanți sunt diversificate, fiecare zi fiind o nouă provocare pentru ei. Se vor organiza ateliere adaptate nevoilor fiecărei grupe de tineri, prin intermediul cărora participanții își vor dezvolta abilitățile de lucru individual sau în echipă. Traseele montane, tirul cu arcul, easy rafting-ul sunt doar câteva din activitățile menite să-i ajute pe cei mici să își depășească limitele și să se încreadă în propriile puteri.

Vânătoarea de comori, serile de film și focul de tabără îi vor provoca pe micii temerari să comunice eficient, să socializeze și să lege noi prietenii. Activitățile propuse sunt gândite în așa fel încât fiecare participant să plece acasă cu amintiri ziditoare și cunoștințe de folos.

Se vor organiza sesiuni catehetice interactive prin intermediul cărora tinerii vor înțelege mai ușor mesajul evanghelic, cât și întâlniri duhovnicești cu preotul taberei, unde tinerii vor găsi răspuns întrebărilor sau frământărilor lor. Rugăciunile dimineții și ale serii vor fi nelipsite, precum și Sf. Liturghie care va fi săvârșită în a treia zi de tabără.

Vă așteptăm să fim temerari pe drumul cunoașterii sinelui, al prieteniilor sincere, dar și al unui timp prețios petrecut în preajma lui Hristos!

Pentru informații suplimentare: Arhid. Vlad Lungu – Telefon: 0748343657

(Sursa: https://www.arhiepiscopiasucevei.ro/)

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabăra de vară – Temerari pe drumul cunoașterii.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tabăra de vară – Temerari pe drumul cunoașterii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei