Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 231 (7843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dracul lașității ne duce la sclavie!

Slugoi avem în fruntea țării! Unde e curajul lor, verticalitatea lor? Unde e dragostea lor de popor? Unde e respectul lor față de valorile fundamentale ale omului, față de Constituția țării? Calcă în picioare legile și Constituția țării! De sus, cocoțați pe gunoiul trădării, hoției și lașității, puțin le pasă de vremurile astea grele. Se ceartă, își scot ochii, ling picioarele străinilor și sar ca uliii după fărâmiturile de la mesele lor oculte.

Oamenii sunt bombardați cu boală. Totuși răsuflăm ușurați că avem „văzători cu duhul” care ne-au spus dinainte când vin valurile seismice pline cu virusuri și s-au pregătit temeinic să salveze vieți. Nici nu vrem să ne gândim că, poate, numărul de infectați și de morți ar putea bucura pe cineva care jonglează cu statisticile îngrozitoare sau ar putea fi folosite ca armă electorală, politică, mediatică și ideologică.

Foarte periculoasă este situația care pe zi ce trece se naște în lumea întreagă. Oamenii sunt împărțiți pe toate fronturile sociale și media în indivizi buni și răi, în vaccinați și nevaccinați, în posesori de hârtie verde și cei care nu au hârtie mântuitoare. Doar diavolul seamănă zâzanie. Ce păcăleală e și pentru cei care cred că au pașaportul salvator cu ei! Nu mai sunt de mult un nume în fața autorităților trădătoare și potrivnice evidenței firești, normale. Sunt doar niște cifre reci și lungi, sunt goi, fără esență, buni de dus cu turma mare unde se vrea.

E neomarxism în stare pură! E sădirea în societate a urii, a dezbinării, a disprețului omului față de semenul său care nu e după tiparul lumii de azi ce are pretenția plină de violență și încăpățânare că nu greșește și rețeta ei de salvare și bunăstare este cea adevărată.

Oameni buni, așa se nasc sclavii!Dacă generația noastră renunță ușor la drepturile fundamentale din frică, din interes pentru funcții și bunuri pământești, din indiferență și imoralitate, din rea credință și trădare, lumea se va schimba. Nu va mai fi liberă! Va fi sclavă într-un sistem care se clădește sub ochii noștri!

Dracul lașității ne duce la sclavie! Tragedia e mare că ai noștri copii de mici vor fi sclavi și se vor obișnui așa. Vor avea grijă părinții sistemului, regizați din umbră de puterile Întunericului, să le dea cu lingurița generațiilor viitoare din când în când oleacă de zăhărel ca să le îndulcească normala sclavie.

De aceea, e vital s-arătăm că n-am murit! Suntem pe baricade și ne apărăm drepturile. Nicio putere vremelnică de pe pământ nu ne poate lua viața liberă, care e un dar pe care Însuși Dumnezeu ni l-a dat.

Să strigăm cu putere „Cu noi este Dumnezeu!”și înainte cu îndrăzneală bună! Biruința vine din unitate, hotărâre și dragoste mare față de ceea ce merită cu adevărat! Așa nu vom fi sclavi! Așa va fi înfrânt dracul lașității!

(Pr. Justinian-Remus Cojocar)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dracul lașității ne duce la sclavie!.
 Vizualizări articol: 1735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.85/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 27 voturi
Dracul lașității ne duce la sclavie!4.9527

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei