Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 231 (7843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Petrescule, ţie nu ţi-e silă?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri s-a mai derulat încă un episod din serialul interminabil al prestaţiilor internaţionale româneşti ruşinoase la nivel de echipe de club. Rămasă unica noastră reprezentantăîn marea arenă de circ europeană, CFR Cluj nu se dezice nicidecum de ea însăşi şi îşi pregăteşte cu mare atenţie numerele de clovnerii cu care menţine bună dispoziţiala nivelul întregului continent. Am convingerea că fără ei, circarii continentului, şi fără apariţiile de mare rafinament ale dresorului Dan Petrescu, chiar şi pandemia ar fi fost mult mai greu de suportat. Aşa însă, cât există bună dispoziţie, viaţa chiar merită trăită. Iar cu fiecare nou număr de circ aflăm chestii la care cu câtă minte avem fiecare dintre noi, zău că nu ne-am fi putut gândi vreodată. Bunăoară, în timp ce circarii se chinuiau prin toate cotloanele Europei cu echipe de care nici la ele acasă nu auzise chiar toată lumea, venea dresorul şi ne explica cu ce mare forţă continentalăau dat ei piept, şi că ce mare performanţăe că nu au luat bătaie chiar rău de tot! Aşa s-a întâmplat, după preliminariile de toată jena, cu retrogradări succesive până la ultima competiţie existentă, încă de la primul meci din grupă, contra unor împiedicaţi din Cehia, Jablonec, o panaramă de echipăde pe locul 11 la ea acasă. Evident că ne-au tras-o, iar la urmă a venit Petrescu: ochii peste cap, gemete şi icnete, lamentări cala şcoalaajutătoare când te pun ăia răi să zici cât fac 2 + 1, concluzie:"Am întâlnit o echipă puternică, reprezentanta unui fotbal care...". Să mori tu, mă? Da' alaltăieri cum fu, panaramo? Ai întâlnit-o pe Randers, reprezentanta altui fotbal puternic, aşa-i? Daneji, nenică, scule de scule! În plus, bine că ne-ai spus că n-ai lot, căşi ăştia care sunt nu sunt pe liste, pe foi, pe tabele, pe... Tare e căşi pe ăia pe care-i ai îi ţii pe bancă, probabil ca să se mire proştii... ca mine, canoi! Băi Petrescule, n-ar fi mai mişto să te cari şi tu? Sau măcar să nu mai apari naibii şi să ne spui căfotbalul ăla mare se joacă în Gibraltar! Ţie nu ţi-e uneori silă de tine?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrescule, ţie nu ţi-e silă?.
 Vizualizări articol: 1371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Petrescule, ţie nu ţi-e silă?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei