Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 68 (7069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Interesul superior

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate ca toate, dar mâine debutăm în preliminariile Campionatului European și se cade să revenim la matcă, adică la sportul care dă titlul acestei rubrici. Nu știu dumneavoastră, dar mie mi se rupe sufletul când mai aflu de câte un jucător eligibil pentru U21 că a fost chemat de Contra la naționala mare. Din ce văd în formulele probabile avansate de diverse surse mai mult sau mai puțin autorizate, doar vreo doi au șanse să fie titulari în Suedia, ceilalți vor freca banca sau vor prinde câteva minute pe final, funcție de scor. M-aș aștepta de la un selecționer să vadă interesul superior al fotbalului românesc, căci tricolorii mici sunt deja calificați la un turneu final, pe când cei mari abia încep. Știu, sună ciudat ca interesul superior să fie reprezentat de cei inferiori ca vârstă. Momentan, selecționata U21 joacă meciuri de pregătire, chiar aseară cu Spania, adică un adversar de calibru maxim. Cred că toată lumea e de acord că ar fi fost bine ca Rădoi să-i aibă la dispoziție pe toți cei care contează, altfel cum se vor perfecționa relațiile de joc? Mă opresc aici, admițând că perspectiva din care văd eu lucrurile poate fi greșită. Măcar să strălucească naționala mare și să bată în Suedia cu golurile sau assisturile celor eligibili la U21!

Deocamdată, echipele de juniori au deschis îngrijorător această campanie, U17 și U19 suferind adevărate corecții: câte 5 goluri încasate, în timp ce unica reușită a fost de fapt un autogol în minutele de prelungire! Scuze, dar asta este însăși definiția dezastrului! Tocmai aici, la juvenili, era de așteptat să progreseze noua echipă de la FRF, care numai nouă nu e. S-au împlinit în această lună 5 ani de când Burleanu a devenit președintele Federației, acești copii aveau pe atunci 12-14 ani, ar fi trebuit ca metodele deștepte implementate de echipa lui să-și arate roadele. Sau e prea devreme? Dacă da, atunci când ar fi decent să cerem și niște rezultate? De fapt, FRF speră ca naționala mare și mai ales U21 să ia fața cu eventualele lor succese. Normal că și noi ne-am dori să iasă pasiența, dar măcar să fim scutiți de festivism federal în caz că.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Interesul superior.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Interesul superior5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei