Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2008 - Anul XIII, nr. 69 (3750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

22 Martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Încolţirea germenului de amor cătră străine”

„Să se cugete încă înainte de încolţirea germenului de amor cătră străine, că oare nu comit ei un păcat contra naţiunii sale la casul că s’ar decide să se căsătorească cu ele? Să rumege bine cestia, căci ea este vitală. Să nu uite niciodată că numai fetele noastre pot fi acelea cari ne cresc viitorii fii cu inimă şi cu suflet devotaţi naţiunii, pe când prin protegearea femeilor străine nu numai cu încetul se înstrăinează urmaşii noştri de noi, ci nu este esclusă nici posibilitatea ca cu aceasta să năvălească droaia rudeniilor lor şi în scurt timp o vom păţi ca căţeaua din fabulă, cari primind cu bunăvoinţă pe o alta străină, a fost silită la urmă să părăsească locuinţa propriă”.
„Patria”, Anul II, nr. 103, Cernăuţi, Vineri 6/18 Martie 1898.

 

„O florărie la Suceava”

„Cu cîteva zile în urmă, la Suceava, pe strada Ştefan cel Mare nr. 17, a fost deschis un magazin pentru vînzarea florilor. Aici, florile sînt aduse pentru vînzare din serele IGO Suceava. Speciile diferite de flori, varietatea de culori, dau magazinului înfăţişarea unui adevărat colţ al primăverii. Pentru cumpărători, florăria pune la dispoziţie atît flori naturale, cît şi flori artificiale, lucrate cu multă iscusinţă”.
„Zori Noi”, Anul XIV, nr. 3823, Suceava, Miercuri 23 martie 1960.

 

„La Fabrica de cherestea Vama”

„La Fabrica de cherestea Vama s-au obţinut luni succese importante în producţie. Prin buna folosire a ferăstrăului panglică şi debitarea judicioasă a buştenilor în gatere s-a reuşit ca randamentul tehnic să crească de la 67 la sută, la 67,3 la sută. Pe această cale s-au economisit de la începutul anului 30 m.c. buşteni. De asemenea, datorită sortării mai bune a buştenilor şi prelucrării mai corecte în gatere s-a reuşit ca 39,85 la sută din producţia de cherestea realizată să fie încadrată la calităţi superioare. Pentru a continua şirul succeselor s-au luat noi măsuri tehnico-organizatorice. La rampa verde, potrivit cerinţelor beneficiarilor, s-a trecut la stivuirea întregii producţii de cherestea, astfel ca nici o scîndură să nu rămînă nezvîntată”.
„Zori Noi”, Anul XV, nr. 4133, Suceava, Miercuri 22 martie 1961.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 22 Martie.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 Martie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rapan în sos roşu 2 porţii - 40 minute 450g rapan  (Melc marin)50g ulei de măsline 2 căţei de usturoi 75ml vin alb 150ml sos de roşii 6-7 frunze busuioc        1 leg. mărar  •± sare, piper ... Citeşte