Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 apr 2016 - Anul XXI, nr. 87 (6200)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Dan Ioan Cuşnir îl contrazice pe Lungu în privinţa finanţărilor acordate Spitalului Judeţean şi Cetăţii de Scaun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, îl contrazice pe primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, cu privire la finanţările acordate Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” şi Cetăţii de Scaun a Sucevei. Dan Ioan Cuşnir a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că la inaugurarea Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, Ion Lungu a încercat să confişte realizările altora atunci când i-a mulţumit şi liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur, pentru investiţiile făcute la această unitate spitalicească. Cuşnir a arătat că în perioada în care Consiliul Judeţean Suceava a fost condus de Gheorghe Flutur, Spitalul Judeţean a primit 12,5 milioane de lei, în timp ce în acest mandat în care la conducerea CJ este Cătălin Nechifor, fondurile alocate au fost de 36,5 milioane de lei. Dan Ioan Cuşnir a declarat că CJ Suceava a alocat în total o sumă de 12 milioane de euro pentru Spitalul Judeţean, din care 2,5 milioane de euro pentru Unitatea de Primire a Urgenţelor, în timp ce suma acordată de Primăria Suceava a fost de doar 500.000 de euro.

În acelaşi timp, vicepreşedintele PSD Suceava l-a criticat pe primarul Ion Lungu pentru că nu a alocat fonduri pentru reabilitarea statuii ecvestre a lui Ştefan cel Mare de lângă Cetatea de Scaun, adăugând şi faptul că nici până în momentul de faţă nu au fost definitivate procedurile pentru preluarea de către primărie a parcului Şipote. Dan Ioan Cuşnir a ţinut să-l mai întrebe pe Ion Lungu şi câte locuri de muncă a creat în Suceava.

„Multe milioane de euro au fost date către biserici, din care 1,8 milioane de euro pentru catedrala de pe Mărăşeşti. Câte locuri de muncă s-au creat prin aceste alocări de fonduri la biserici?”, a declarat vicepreşedintele PSD. De asemenea, Dan Ioan Cuşnir l-a întrebat pe Ion Lungu unde este parcul industrial pe care a spus că îl va face în Suceava. Nu în ultimul rând, Cuşnir a criticat şi faptul că primăria intenţionează să amenajeze câte un cinematograf în cartierele Iţcani şi Burdujeni, fără a exista un studiu dacă vor fi spectatori şi în condiţiile în care în Suceava sunt deja două cinematografe şi urmează să fie deschis încă unul.

Întrebat cui îşi va da votul pentru funcţia de primar, Dan Ioan Cuşnir a spus că va vota cu acel candidat care îl va convinge. „Şi dintre cei patru candidaţi mai vizibili, Lungu, Andronache, Băişanu şi Brădăţan, singurul care sper să mă convingă în aceste două luni că poate fi un bun primar este Tiberius Brădăţan. Dacă mă va convinge că va fi un bun primar voi vota cu Tiberius Brădăţan. Eu îmi voi da votul celui care mă va convinge”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava. El a arătat că în 2004 a votat cu Marian Ionescu, în 2008 cu Ovidiu Donţu şi în 2012 cu Alexandru Băişanu, deşi nu credea în nici unul dintre aceştia, ci doar pentru că i-a cerut partidul. „Eu am marea convingere că în 2016, Tiberius Brădăţan mă va convinge să votez cu el”, a încheiat Cuşnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cuşnir îl contrazice pe Lungu în privinţa finanţărilor acordate Spitalului Judeţean şi Cetăţii de Scaun.
 Vizualizări articol: 2114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dan Ioan Cuşnir îl contrazice pe Lungu în privinţa finanţărilor acordate Spitalului Judeţean şi Cetăţii de Scaun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei