Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2016 - Anul XXI, nr. 60 (6173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Politic

PSD Suceava şi-a lansat candidaţii pentru funcţia de primar din 16 localităţi din zona Cajvana – Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii suceveni şi-au prezentat ieri, în mod oficial, candidaţii pentru funcţia de primar din 16 localităţi ale judeţului din Colegiul uninominal nr. 3 de deputaţi, care cuprinde zona Cajvana – Şcheia – Bosanci. Evenimentul a avut loc ieri după-amiază, la Conacul Domnesc din Şcheia, în prezenţa vicepreşedintelui PSD Suceava, deputatul din Colegiul nr. 3, Gavril Mîrza. În cuvântul adresat celor prezenţi la acest eveniment, Gavril Mîrza a precizat că lansarea candidaţilor din acest colegiu reprezintă un moment important pentru partid şi şi-a exprimat convingerea că cei prezentaţi ieri vor câştiga alegerile locale din data de 5 iunie 2016. Mîrza a precizat că PSD a stabilit o echipă care se va ocupa direct de buna desfăşurare a campaniei electorale şi a alegerilor, echipă din care fac parte consilierul judeţean Virginel Iordache, din partea Biroului Permanent Judeţean al PSD Suceava, Viorel Varvaroi şi Petru Ştirbu. „Eu voi fi alături de dumneavoastră şi vă voi sprijini în calitate de parlamentar pentru a recompensa efortul făcut de dumneavoastră atunci când am câştigat alegerile în acest colegiu. Voi fi alături de dumneavoastră pentru a câştiga alegerile locale şi să ne bucurăm împreună după data de 5 iunie”, a spus Gavril Mîrza.

La rândul său, Virginel Iordache a precizat că pe toţi cei prezenţi la evenimentul de ieri îi uneşte „acelaşi crez, al social-democraţiei”. „De astăzi, toată populaţia din cele 16 localităţi trebuie să cunoască că PSD şi-a lansat cei mai buni candidaţi, şi eu am speranţa că vom câştiga alegerile locale”, a spus Iordache.

El i-a prezentat pe 15 dintre cei 16 candidaţi din Colegiul nr. 3, singurul care nu a fost prezent ieri fiind candidatul din Botoşana, care este plecat din ţară.

Astfel, PSD îi va avea candidaţi în localităţile din Colegiul nr. 3 pe Gheorghe Tomăscu – Cajvana, Nechita Babor – Bălăceana, Doru Slevoacă – Botoşana, Aleodor Nechifor – Bosanci, Elena Boloca – Cacica, Dumitru Nimiţean – Ciprian Porumbescu, Filip Constantinescu – Comăneşti, Virgil Mateiciuc – Dărmăneşti, Vasile Petroaie – Drăgoieşti, Vasile Toader – Horodniceni, Radu Vasile Doboş – Ilişeşti, Ioan Pavel Toma – Pârteştii de Jos, Eduard Dziminschi – Moara, Mihai Senic – Stroieşti, Cristinel Burac – Şcheia şi Vasile Avram – Todireşti.

 

Mîrza le-a cerut candidaţilor să meargă în faţa alegătorilor cu un program electoral care să răspundă nevoilor acestora

După prezentarea candidaţilor, Gavril Mîrza le-a transmis să meargă în faţa alegătorilor cu un program electoral care să răspundă nevoilor acestora. „Vă rog să faceţi o campanie electorală prin întâlniri cu populaţia, la uşa sau poarta acestora, să-i ascultaţi pentru a şti ce trebuie să faceţi când veţi ajunge primari. Şi vreau să precizez că din toate măsurătorile făcute în judeţ, PSD stă bine din punct de vedere politic, şi depinde de dumneavoastră cum vă veţi prezenta în faţa oamenilor. Şi trebuie să le spuneţi oamenilor că dacă vă votează pe dumneavoastră trebuie să voteze şi listele PSD pentru Consiliul Judeţean, pentru a avea o majoritate şi pentru ca actualul preşedinte, Cătălin Nechifor, să obţină din nou această funcţie”, a spus Mîrza.

De asemenea, Virginel Iordache le-a solicitat candidaţilor din acest colegiu ca pe listele pentru Consiliul Local să nominalizeze persoane care fac cinste PSD şi comunităţilor în care trăiesc. „Trebuie să-i convingeţi pe alegători că PSD a fost şi va fi întotdeauna alături de oameni. Vreau ca fiecare dintre dumneavoastră să spună ce a făcut Victor Ponta, cine a tăiat salariile şi cine le-a crescut la loc, cine a tăiat pensiile şi cine le-a reîntregit. Şi eu sunt profesor şi mi-a fost tăiat salariul cu 25%. Dar indiferent de ce umilinţe am avut, mie nu mi-au luat un lucru: speranţa. Haideţi să readucem speranţa în rândul oamenilor”, a precizat Iordache. El a mai adăugat că PSD trebuie să obţină majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava pentru a-l avea în continuare preşedinte al instituţiei pe Cătălin Nechifor, cel care „prin modul decent, cinstit şi profesionist” în care a condus instituţia a „tăiat creionul bont şi a introdus normalitatea” la împărţirea fondurilor pentru localităţi, în funcţie de nevoile acestora. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava şi-a lansat candidaţii pentru funcţia de primar din 16 localităţi din zona Cajvana – Şcheia.
 Vizualizări articol: 9282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 7 voturi
PSD Suceava şi-a lansat candidaţii pentru funcţia de primar din 16 localităţi din zona Cajvana – Şcheia1.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă rapidă cu banane și ciocolată Combinația de gusturi din această tartă este pur și simplu irezistibilă, iar totul este foarte simplu de preparat chiar și pentru începători.Avem nevoie de:Un pachet aluat de foietaj congelat, 6 banane bine coapte, 250 g smântână... Citeşte